Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău a votat la Bistriţa cu DA. Află ce crede Sighiartău despre viitoarele alegeri!

-A A +A

Secretarul general al PNL, deputatul Robert Sighiartău a votat la Bistriţa cu DA. Află ce crede Sighiartău despre viitoarele alegeri!
Deputatul bistriţean Robert Sighiartău, secretar general al PNL, a votat cu DA la referendumul convocat pentru modificarea Constituţiei, el făcând acest lucru la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”.

Iată ce a spus parlamentarul liberal bistriţean: „ Am venit la vot din respect pentru milioanele de români, care au avut această inițiativă de modificare a Constituției pentru definirea clară a căsătoriei, din respect pentru dreptul suveran al tuturor românilor de a se pronunța, prin referendum, asupra acestei teme de o maximă importanță pentru societate. Am votat pentru valorile familiei, care este inima societății noastre și care dă trăinicie și viață acestei societăți. Este un vot pentru binele copiilor noștri, pentru binele României și pentru viitorul ei. Este un vot în perfectă concordanță cu valorile europene și proocidentale pentru că familia stă la baza acestor valori. Îi chem pe români să vină la referendum și să voteze conform conștiinței lor. Să nu le fie frică de toate dezinformările și minciunile, care s-au spus în încercarea de a-i face să nu voteze la referendum. E referendumul lor și numai al lor, al nimănui altcuiva.

E dreptul lor suveran de a-și spune opinia prin vot, drept pe care toți politicienii ar trebui să-l respecte”.

 

Un interviu cu Robert Sighiartău veţi putea citi aici zilele următoare. Veţi afla cum văd liderii de la Bucureşti profilul candidaţilor liberali la primăria Bistriţa şi la Consiliul Judeţean.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close