Minerul Rodna preia conducerea seriei Nord a Ligii a IV-a

-A A +A

Minerul Rodna preia conducerea seriei Nord a Ligii a IV-a
Victoria clară de astăzi a Minerului Rodna la finele partidei cu Silvicultorul Maieru, scor 6-1, propulsează pe Boldiş&Comp exact pe primul loc al seriei Nord cu 16 puncte.

Marcatori: Valeriu Munteanu (2), Lazăr Boldiș (2), Aurelian Viliczki și Alex Boldiș / Claudiu Ștețco.
Echipa de start: V. Avram (cpt.) - A. Capra, Hoza, P. Avram, Pioraș - Munteanu, Viliczki, Talpoș - Coșneac, A. Boldiș, L. Boldiș.
Au mai intrat: D. Luchi, C. Capra, Candale și N. Ianoș.

O excelentă cronică a meciului dintre Minerul Rodna şi Silvicultorul Maieru găsim pe pagina de socializare a clubului de fotbal rodnean, text pe care îl redăm integral:

„Cu circa 300 de spectatori la stadion, meciul a început cum nu se putea mai bine, iar în minutul 3 Aurelian Viliczki a plasat senzațional la vinclu o minge de la 25 de metri. La jumătatea primei reprize, Măjer a trimis din lovitură liberă un șut frumos respins însă spectaculos în transversală de la vinclu. La scurt timp, Bârlean a scăpat singur și a tras în bară. "Minerii" au speculat lipsa de ambiție a măierenilor și după o centrare tipul Budescu al lui Coșneac la bara a doua, Munteanu a venit cu un fuleu impresionant și a trimis în plasă. După câteva minute Coșneac a trimis o pasa filtranta de excepție, iar Munteanu a trimis la colțul lung pentru 3-0. Imediat după Lazăr Boldiș a făcut 4-0 scăpând singur cu portarul dupa un duel cu Nap. La 2 minute Alex Boldiș a scăpat singur , a driblat portarul si a înscris pentru scorul pauzei, un umilitor 5-0. În minutul 46, Lazăr Boldiș a scăpat în flanc și dintr-un unghi imposibil a bubuit mingea la viclul colțului scurt pentru 6-0. Apoi, în rolul principal a intrat Ionel Grațian Coșneac care le-a rupt spatele adversarilor săi cu driblinguri pe metru pătrat. Pe fondul relaxării formației noastre, Ștețco a înscris cu capul din mijlocul careului după o greșeală în defensivă. "Minerii" au mai forțat puțin, dar au ratat prin frații Boldiș, Coșneac, Candale sau Capra. La final, jucătorii noștri au format la mijloc o horă a bucuriei”.

Etapa viitoare, Minerul se deplasează la Salva pentru meciul cu Spicul!

 

 

 

 

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close