Boicotul care a dus la eșuarea referendumului. Ce spune Nicolae Moldovan, președinte executiv PSD BN?

-A A +A

Boicotul care a dus la eșuarea referendumului. Ce spune Nicolae Moldovan, președinte executiv PSD BN?
Nicolae Moldovan, președinte executiv PSD BN: ” Să nu ne pripim, am avut de-a face cu o experiență atipică”.

 Primarul orașului Beclean dar și președinte al PSD Bistrița-Năsăud, Nicolae Moldovan a vorbit printre primii lideri politici de eșecul referendumului. El a spus că trebuie văzut partea plină a paharului, adică faptul că în Beclean dar și în întreg județul Bistrița-Năsăud, oamenii s-au mobilizat destul de bine.

” Am avut cu toții parte de o experiență atipică, pentru că nu a fost vorba de un subiect al unei campanii electrorale. Timpul a fost scurt, prea multe lucruri nu au apucat a fi explicate, misiunea cea mai grea și complicată revenind Bisericilor dar și Coaliției pentru Familie, dar, personal, cred că toate aceste cifre nu sunt cu mult diferite de procentele înregistrate la alte referendumuri. Sigur că, eram foarte mulțumit dacă tot acest process electoral era validat”, a explicat Nicolae Moldovan.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close