Boicotul care a dus la eșuarea referendumului. Daniel Suciu, șef grup PSD Camera Deputaților: Sângeorz Băi, singurul oraș care a făcut pragul electoral!

-A A +A

Boicotul care a dus la eșuarea referendumului. Daniel Suciu, șef grup PSD Camera Deputaților: Sângeorz Băi, singurul oraș care a făcut pragul electoral!
Deputatul Daniel Suciu, prezent la Sângeorz Băi în toate aceste zile a precizat că nu se dezice de ceea ce a votat și nu le cere oamenilor care au boicotat să își renege boicotul: ” A trecut…chiar a trecut ziua de ieri. Dar trebuie să treacă și hăul. Și cuvintele grele. Și reproșurile. Nu mă dezic de votul meu, nu te dezice de boicotul tău…dar să ne oprim. Există suficiente cuvinte, savante sau nu, prin care să explici orice…de ce am mers, de ce ai stat acasă, dar astăzi e luni și poporul, cu bunele și relele lui, a decis. De astăzi preotul tău e tot preotul tău, păstorul la fel. Mereu s-a spus să-i luăm în calcul pe cei care stau acasă, să-i înțelegem, că au argumentele lor, au protestul lor iar acum cei care au stat acasă trebuie să-i înțeleagă pe cei care au mers la vot. Avem argumentele noastre. Și a fost manifestul nostru. Și sunt parte a celor din Sângeorz, cu care m-am văzut în toate aceste zile, care au avut aceleași argumente când au participat..pesediști sau antipesediști, ortodocși, catolici sau neoprotestanți. Suntem un singur oraș, unul frumos și divers. Voie bună”.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close