Teodor Mârza, Mircea Archiudean: Felicitări bistrițeni, suntem europeni!

-A A +A

Teodor Mârza, Mircea Archiudean: Felicitări bistrițeni, suntem europeni!
La încheierea referendumului constatăm cu satisfacție că românii au dovedit din nou că sunt un popor inteligent, echilibrat, european și modern. Românii nu au căzut în capcana întinsă de niște politicieni desprinși de realitate, au arătat că trăiesc în contemporaneitate și că au cu totul alte priorități, preocupări și interese.
Dacă a meritat să cheltuim pentru aceasta 43 de milioane de euro rămâne de acum să judece fiecare.
Ne bucurăm că, pe plan local, ecologiștii au fost singurii politicieni care, propunând boicotarea referendumului, au anticipat și au exprimat limpede poziția majorității covârșitoare a românilor, o majoritate a bunului simț. Ne bucurăm că în județul Bistrița-Năsăud această majoritate a fost în acest week-end de 73%. Îi asigurăm pe toți că ecologiștii vor rămâne asemenea majorității românilor, pro-europeni, realiști și cu picioarele pe pământ.
Dacă în acest week-end soluția corectă a fost cea a boicotării referendumului, la viitoarele alegeri desigur că îi așteptăm în număr mare pe toți la vot și îi asigurăm că vom face și în viitor tot posibilul ca să merităm atenția și încrederea lor.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close