|

Consecințele conducerii unui autovehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere

-A A +A

 

Consecințele conducerii unui autovehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere
La data de 8 octombrie a.c., un bărbat, de 54 ani, din Spermezeu, în timp ce conducea un tractor prin localitate, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul acestuia, intrând în pârâul din afara părții carosabile.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea ușoară a bărbatului 54 ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere. De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii rutieri din Beclean efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close