Lecții de educație pentru sănătatea orală pentru elevii din comuna Rebrișoara

-A A +A

Lecții de educație pentru sănătatea orală pentru elevii din comuna Rebrișoara
  În aceste zile, o activitate didactică notabilă este în curs de desfășurare la Școala Gimnazială ”Iacob și Ioachim Mureșianu” Rebrișoara acolo unde, grație implicării profesorarei Domnica Cârcu, medicul stomatolog bistrițean Anuța Gabriela Seni (care și în acest mod a arătat că nu-și uită locul natal) desfășoară activități de prevenție oro-dentară în folosul elevilor. Lecțiile despre sănătatea orală au început marțea trecută, atunci când copiii au aflat despre importanța deosebită a ingienei oro-dentare dar și despre măsurile întreprinse pentru inițierea și menținerea acesteia. Nu au fost ocolite problemele privind teama de stomatolog sau de alimentație. A doua activitate din cadrul proiectul s-a derulat astăzi, atunci când elevii au primit sfaturi personale pentru îngrijirea cotidiană ori periajul corect, și le-au fost explicate funcțiile aparatului dento-maxilar precum și aspecte despre ortodonție pe înțelesul pacientului tânăr. De asemenea, s-a vorbit și despre profesia de medic, ca model de viață și au fost împărțite pliante tematice.  

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close