Trupa de teatru Skepsis, la Năsăud, cu spectacolul ”Jubileul” după Cehov, pe 11 octombrie

-A A +A

Trupa de teatru Skepsis, la Năsăud, cu spectacolul ”Jubileul” după Cehov
foto: Mesagerul de BN
Joi, 11 octombrie, ora 19.00, la Casa de Cultură ”Liviu Rebreanu” din Năsăud, trupa de teatru albaiuliană Skepsis prezintă spectacolul ”Jubileul” - după Anton Pavlovici Cehov.

Potrivit membrilor trupei, este unul dintre cele mai bune spectacole din repertoriul Skpesis, construit pe baza piesei omonime într-un singur act semnată de celebrul dramaturg rus. Intriga se ţese în jurul lui Kuzma Nikolaevici, un funcţionar mărunt, legat – la propriu si la figurat – de banca în care lucrează. Instituţia se pregateşte intens de un moment jubiliar – 15 ani de când Directorul a preluat frâiele şi le ţine strâns de tot. Cum se întâmplă de obicei în astfel de momente, o comisie a Consiliului Director e pe cale să sosească, aşa că directorul trebuie să prezinte evoluţia băncii, trebuie să pregătească o petrecere şi câte şi mai câte. Sub presiunea continuă care se acumulează treptat, un simplu birou devine o bombă cu ceas gata să explodeze în orice moment.

Biletele – 9 lei (preț întreg), 5 lei (preț redus pentru elevi, studenți și pensionari) – se găsesc la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Năsăud, iar în ziua spectacolului și la casa de bilete a Casei de Cultură ”Liviu Rebreanu”.

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close