|

Becleanul din nou la înălţime: Administraţie pentru comunitate în Anul Centenarului

-A A +A

Becleanul din nou la înălţime: Administraţie pentru comunitate în Anul Centenarului
  Eveniment de marcă în această seară la Beclean. A fost vorba de “Administrație pentru comunitate”, organizat joi seara la sediul Primăriei Beclean. Au fost prezenți numeroși invitați, printre care o delegație din Polonia, dar și reprezentanți ai comunității locale sau județene, șefi de instituții sau simpli cetățeni. Printre aceștia, președintele CJ Radu Moldovan, care ne-a felicitat pentru toate proiectele derulate și gândite pentru modernizarea Becleanului.
  Delegația din Polonia i-a dăruit primarului Nicolae Moldovan lucrarea de masterat a unor studenți eminenți, prin care aceștia au făcut un studiu excepțional despre Băile Figa. Multe dintre propunerile studenților vor fi puse în practică la Băile Figa, a subliniat edilul-șef al orașului de pe Someș.
  La final, toată lumea a vizionat filmul documentarul “La răscruce de ape și drumuri – Beclean pe Someș”, prin care se descrie istoria orașului din cele mai vechi timpuri și până azi. Producția a fost realizată de Ciprian Augustin Moldovan, cu sprijinul unor colaboratori importanți, printre care Andrei Moldovan, Radu Zagreanu sau Aurel Podaru.

  MIHAELA HITICAŞ, text şi foto

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close