Publicul năsăudean a jubilat la piesa de teatru a trupei Skepsis din Alba Iulia

-A A +A

Publicul năsăudean a jubilat la piesa de teatru a trupei Skepsis din Alba Iulia
  Joi seara, tineri și vârstnici, năsăudenii au participat în număr mare la spectacolul de teatru ”Jubileul”, prezentat de trupa de teatru albaiuliană Skepsis, într-o adaptare după Anton Pavlovici Cehov. Aplauzele şi aprecierile venite din partea spectatorilor au convins de reușita evenimentului artistic, o comedie ce a descrețit pe deplin frunțile celor aflați în sală.

  “Jubileul” a fost o înlănțuire de situații hazlii care se produc într-o instituție bancară, în momentul aniversării a 15 ani de la înființare. Personajele care intră în scenă vin să pună diverse probleme directorului băncii, care trece prin situații limită pe care reușește mai mult sau mai puțin să le rezolve. Amanta, angajatele băncii, soția, “creierul băncii”, femeia care vine să-i ceară bani pentru că bărbatul i-a fost dat afară din serviciu, vin să distrugă cea mai frumoasă zi din viața personajului – ziua în care “comisia” va acorda un titlu important băncii și directorului. Finalul a venit cu o răsturnare de situaţie, sărbătoarea băncii transformându-se într-un eșec...zâmbitor.

  Încântați de priza avută la public, cei de la Skepsis au promis că vor mai reveni la Năsăud, Ionuț Nistor - managerul instituției de cultură năsăudene lansând de pe acum invitația.

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close