|

Grădinița de la Hălmăsău, pictată de voluntarii Impact și de tineri de la Centrul Școlar Lacrima

-A A +A

Grădinița de la Hălmăsău, pictată de voluntarii Impact și de tineri de la Centrul Școlar Lacrima
Voluntari ai Asociației ,,Impact” Bistrița și tineri de la Centrul Școlar Lacrima au poposit vineri, 12 octombrie 2018, la grădinița din satul Hălmăsău, comuna Spermezeu, pentru a picta pereții acestei instituții și a aduce, astfel, o mica bucurie micuților care o frecventează.
,,Azi am pictat la Hălmăsău Voluntarii Impact au făcut echipă cu tinerii speciali de la Centrul Școlar Lacrima. Le mulțumim pentru că ne-au sprijinit. Copiii de la Hălmăsău, după activitatea de la grădiniță, au rămas la joacă cu voluntarii, iar apoi ni s -au alăturat şi şcolarii. Au tras cu ochiul şi la pereții care erau tot mai colorați; sperăm mâine să îi bucure povestea pe care o găsesc în grădiniță lor Mulțumim tuturor celor care au donat şi au făcut posibilă această acțiune” a scris pe Facebook Diana Moldovan, coordonator programe Asociația ,,Impact” Bistrița (foto).

Cristina RUSU

 

Aprecierea dvs: - Media: 1 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close