(FOTO) Tragedie pe o șosea din Polonia: Un tânăr șofer din Romuli și-a pierdut viața într-un groaznic accident rutier

-A A +A

(FOTO) Tragedie pe o șosea din Polonia: Un tânăr șofer din Romuli și-a pierdut viața într-un groaznic accident rutier
foto: echodnia.eu
  Comuna Romuli este în stare de șoc, după ce singurul copil al unei familii respectate în comunitatea locală a decedat într-un accident auto petrecut vineri după-amiaza, pe o autostradă din Polonia. După cum ne-a informat primarul Ioan Monița, este vorba de Cătălin Mureșan, un tânăr de 23 de ani. ”Suntem siderați de ceea ce i s-a putut întâmpla acestei familii. Mama lui Cătălin lucrează la serviciul contabil din cadrul primăriei iar tatăl este consilier local din partea ALDE. Din câte știu, tânărul a mers în Polonia pentru a aduce marfă pentru un magazin de șuruburi din Năsăud. A murit după ce-a intrat cu autoutilitara pe care o conducea într-un TIR de transportat ciment. A vorbit la telefon cu mama sa la ora 16.39 (ora României) și nouă minute mai târziu s-a întâmplat tragedia. Ce pot să spun, e jale mare aici, la Romuli !”, ne-a spus, în această după-amiază, primarul Ioan Monița. Potrivit presei poloneze, drama a avut loc pe traseul spre Cracovia, pe secțiunea dintre Jaworznia și Checiny. După ce a lovit în partea din spate TIR-ului, adaptat pentru transportul cimentului, cabina autoutilitarei condusă de tânărul din Romuli a fost complet distrusă, conducător fiind prins între fiarele mașinii marca Iveco. Cinci brigăzi de pompieri, ambulanță, polițiști, elicoptere ale Serviciului de salvare a aerului au intrat în acțiune, însă nu s-a mai putut face nimic pentru Daniel. Intervenția a făcut ca traficul a trebuit să fie deviat. Trupul neînsuflețit va fi repatriat în cursul zilei de marți. Dumnezeu să-l odihnească-n pace !

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (8 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close