Calculatoare pentru școlile din Feldru și Nepos din partea Rotary Club București

-A A +A

Calculatoare pentru școlile din Feldru și Nepos din partea Rotary Club București
foto: Mesagerul de BN
  Recent, laboratorul de informatică pentru clasele V-VIII de la Liceul Tehnologic Feldru a fost dotat cu 25 de calculatoare primite ca donație din partea Clubului Rotary București. După cum ne-a declarat directorul liceului, prof. Călin Sbîrciu, pe data de 9 noiembrie un al doilea transport de calculatoare venite pe aceeași filieră va ajunge și la școala din satul Nepos. ”Este vorba de alte 16 calculatoare, ce vor intra în dotarea unității de învățământ aparținătoare Liceului Tehnologic din Feldru. Pe această cale, ținem să ne arătăm gratitudinea pentru gestul făcut de Rotary Club București”, a ținut să puncteze directorul Sbîrciu.

  În altă ordine de idei, interlocutorul a subliniat că, de circa două săptămâni, curtea liceului a fost asfaltată iar, până la venirea iernii, noul corp de clădire aflat în construcție la LTF va fi acoperit, pentru ca în primăvară să fie destinat activității de ateliere pentru practica elevilor și spații administrative, imobil lipit de corpul principal al instituției.

   

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close