(FOTO) O fată de 15 ani din Zagra a fost snopită în bătaie de două adolescente, în autogara din Năsăud

-A A +A

(FOTO) O fată de 15 ani din Zagra a fost snopită în bătaie de două adolescente, în autogara din Năsăud
  Un incident petrecut în această după-amiază în autogara din Năsăud a șocat utilizatorii, după ce un filmuleț apărut pe Facebook. O copilă de 15 ani a fost bătută crunt de alte două tinere, pe peronul de așteptare. Victima ar fi o fată pe nume Florina, din Zagra, iar agresoarele ar fi din Năsăud. Din imagini se vede cum Florina încearcă să se scape, apropiindu-se lângă un tânăr cu mâna în ghips, care ar fi din satul Poienile Zăgrii. Violenţele s-au petrecut sub privirea mai multor martori, însă nimeni nu a intervenit. Până la urmă, victima a scăpat după ce s-a refugiat într-un magazin din apropiere.

  În urmă cu doi ani, tot în luna noiembrie și tot în autogara din Năsăud, un licean din Runcu Salvei a fost rupt în bătaie de o gașcă de elevi, drept răzbunare. Ca şi atunci, cu siguranţă poliţiştii vor deschide o anchetă.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4.3 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close