(FOTO) Doi bărbați au ajuns la spital după ce mașina în care s-a aflau s-a izbit de un cap de pod, la Susenii Bârgăului

-A A +A

(FOTO) Doi bărbați au ajuns la spital după ce mașina în care s-a aflau s-a izbit de un cap de pod, la Susenii Bârgăului
foto: ISU BN
Din cauza vitezei, marți seara, un șofer a pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea și s-a izbit violent de un cap de pod de pe marginea drumului din satul Susenii Bârgăului. ”Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat două victime, dintre care una încarcerată - conducătorul auto (bărbat, 20 ani). Acesta a fost extras de către pompierii militari de la Garda de Intervenție Prundu Birgaului și predată - în stare de semiconstiență - echipajului de terapie intensiva mobila SMURD. Pasagerul din dreapta față (bărbat, 22 de ani) a fost găsit în afară autoturismului și a fost preluat de EPA SMURD. Ambii vor fi transportați la spital”, se arată într-un comunicat al ISU BN.

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close