14 proiecte de investiții derulate, la ora actuală, de Primăria Feldru

-A A +A

14 proiecte de investiții derulate, la ora actuală, de Primăria Feldru
foto: Mesagerul de BN
Comuna Feldru are în derulare o serie de proiecte finanțate atât din fonduri europene, cât și din fonduri guvernamentale și locale. După cum ne-a declarat, marți, primarul Grigore Țiolan, cele mai recente proiecte la care se vor desfășura lucrări începând cu această toamnă, dacă timpul permite, sunt construirea unui pod peste râul Someșul Mare și un tronson de drum în zona Valea Târgului. ”Podul peste râul Someșul Mare se va construi în zona Cip; este un pod din structură metalică cu o singură bandă de circulație. Finanțarea acestui obiectiv este asigurată prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Tronsonul de drum de la Valea Târgului este finanțat din bugetul local. Această investiție va face legătura între strada Valea Târgului și drumul forestier cu același nume, ambele asfaltate în cadrul unor proiecte susținute prin Programul Național de Dezvoltare Rurală”, ne-a spus primarul Grigore Țiolan.
Pe de altă parte, am aflat că, tot acum, primăria Feldru rezolvă și problema circulației pietonale pe lângă DN17D la Nepos, prin realizarea unui trotuar de la strada Izvor până în zona gării, unde va fi finalizat și sistemul de colectare a apelor pluviale. ”Era o zonă cu un real pericol pentru circulația pietonilor pe care noi, ca administrație locală, o rezolvăm în acest fel”, a conchis edilul.
Notabil este faptul că, la Feldru, se derulează în prezent nu mai puțin de 14 proiecte de investiții susținute financiar în principal din fonduri europene și fonduri guvernamentale.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close