De aproape patru decenii, cerșetorul ”Tatăle” e nelipsit din târgul năsăudean de joi

-A A +A

De aproape patru decenii, cerșetorul ”Tatăle” e nelipsit din târgul năsăudean de joi
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Nu e om din Țara Năsăudului să nu-l fi întâlnit măcar o dată pe ”Tatăle”, cerșetorul cu state vechi în ziua târgului năsăudean de joi. Astăzi, l-am abordat pentru un scurt interviu ”la locul de muncă”, în vecinătatea gardului din fața Colegiului Economic. Ciung de un picior, omul are 54 de ani și este din Bistrița. Și-a pierdut piciorul la vârsta de 5 ani, în urma unui accident feroviar. Nu este însurat și de el are grijă o soră. Întrebat despre rentabilitatea în branșa sa, ”Tatăle” spune că cerșetoria nu a fost niciodată de lepădat. Totuși, la sfârșitul scurtei noastre discuții, interlocutorul m-a petrecut cu o altă celebră replică a sa: ”N-am bani, n-am bani, n-am bani...”. Oare ?

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close