Fetiță de un an din Rusu de Jos, opărită cu apă clocotită. A ajuns cu arsuri grave la spital

-A A +A

Fetiță de un an din Rusu de Jos, opărită cu apă clocotită. A ajuns cu arsuri grave la spital
O fetiță din Rusu de Jos, localitate aparținătoare orașului Beclean a ajuns cu arsuri grave la spital, în această dimineață, după ce a fost opărită cu apă clocotită. Copila de doar un an s-a ales cu arsuri de gradul I și II, pe 10 la sută din suprafața corpului. Echipajele medicale sosite la fața locului au stabilizat-o și au propus ca fetița să fie transportată cu elicopterul SMURD, la spitalul de arși din București, însă, ulterior, s-a decis ca aceasta să fie transportaă la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa, pentru continuarea investigaţiilor medicale. În funcţie de rezultatul evaluării şi de starea fetiţei, urmează să se hotărască la ce unitate spitalicească vor fi continuate investigaţiile medicale care se impun.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close