(FOTO) Un cadavru de câine în descompunere terorizează un întreg cartier năsăudean

-A A +A

(FOTO) Un cadavru de câine în descompunere terorizează un întreg cartier năsăudean
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
foto: Mesagerul de BN
  Pericol de infecție pe Valea Spinului din Năsăud, după ce hoitul unui câine zace, de la începutul săptămânii, în pârâul cartierului de rromi din partea de vest a orașului. Aspectul ne-a fost adus în atenție, joi, de către locuitorii perimetrului, care așteaptă ca autoritățile să ia măsuri. ”Aceasta e o nesimțire din partea unor oameni fără suflet care în loc sa îngroape bietul animal, au preferat să îl arunce pur și simplu în vale iar acum suntem îngroziți de mirosul acestui cadavru. Nimeni nu se încumetă să intre în pârâu și să scoată hoitul afară, însă ceva trebuie făcut...”, ne-a spus cea una dintre locuitoarele cartierului. Nu este prima dată când se animale moarte sunt aruncate pe cursurile de apă din Năsăud, existând și cazuri în care leșurile au ajuns și în pubelele semiîngropate de pe domeniul public al localității.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 4 steluţe (3 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close