În an Centenar, învățătorii din județ s-au (re)unit la Năsăud

* Raveca Gaveniuc a fost desemnată profesionistul anului

-A A +A

În an Centenar, învățătorii din județ s-au (re)unit la Năsăud
  Aproape 200 de cadre didactice au fost prezente, vineri, la un eveniment de suflet pentru breasla dascălilor din Bistrița-Năsăud, conferința cu tema ”Învățătorii bistrițeni în anul centenar 2018 '', organizat de filiala județeană a Asociației Învățătorilor AMmA la Casa de Cultură ”Liviu Rebreanu” din Năsăud. Momentul a fost folosit pentru a fi trase concluziile finale pentru proiectul didactic județean ”Oameni ai locului - Portrete de dascăli, derulat în ultimul an de zile, dar și pentru lansarea numărului patru al revistei de specialitate ”Perspective didactice'', publicație pentru educație și cultură, realizată de Centru Județean de Cultură cu sprijinul Consiliului Județean Bistrița-Năsăud. În premieră pentru învățământul județean a fost desemnată, în mod onorific, profesionistul anului, în persoana Ravecăi Gaveniuc din Sângeorz-Băi, pentru remarcabilele realizări profesionale. Grupul folk ”Armadia” a desăvârșit artistic evenimentul la a cărui bună desfășurare a vegheat învățătoarea Elena Berende.

   

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (4 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close