(FOTO) Laura Rus și Dorel Onul, Miss și Mister Boboc la Liceul Tehnologic Economic Năsăud

-A A +A

(FOTO) Laura Rus și Dorel Onul, Miss și Mister Boboc la Liceul Tehnologic Economic Năsăud
  Joi, Casa de Cultură ”Liviu Rebreanu” din Năsăud a găzduit Balul Bobocilor de la Liceul Tehnologic Economic, eveniment tradițional mult așteptat în viața școlii, ce a reunit elevii claselor a IX-a şi a X-a, alături de profesori, părinţi sau invitaţi.
  Fiecare clasă de boboci a fost reprezentată de câte o pereche în concursul pentru titlurile de Miss şi Mister Boboc. Astfel, clasa a IX-A, i-a avut în concurs pe Laura Rus şi Dorel Onul (diriginte, prof. Alis Seni ), clasa a IX-a B, pe Anamaria Ţânca şi Levi Cicai (diriginte, prof. Irina Opraie), clasa a IX-a C, pe Oana Luşcan şi Ioan Scurtu (diriginte, prof. Rodica Tănase) şi clasa a IX-a D, pe Sorela Rus şi Alex Năşcuţiu (diriginte, prof. Veronica Secheli). Spectacolul a fost prezentat de Maria Salvan și Adrian Bulz, din clasa a X-a A.

  Într-o atmosferă electrizantă, concurenţii au avut de parcurs mai multe probe, de la prezentare, prezentarea clasei într-un film, prezentarea unui obiect reprezentativ confecţionat din materiale reciclabile, până la proba de cultură general, creativitate şi dans. În urma deliberării juriului, râvnitele titluri au fost adjudecate de Laura Rus şi Dorel Onul din clasa a IX-a A, care prin susţinerea colegilor lor au obţinut locul I şi la prezentarea filmului clasei, dar şi a obiectului confecţionat din materiale reciclabile: un Infobot .

  Probele concursului au fost alternate cu momentele artistice ale claselor a X-a sub îndrumarea diriginţilor Ionuţ Şchiopu, Maria Burz, Alina Bondane, Viorica Ţuţuruga. Tinerii au încantat publicul prin ritmurile de dans modern, prin parodia intitulată ”Elevii au talente”, prin mesajul poveştii de dragoste la care a participat micuţa și talentata balerină Lavinia Celsie ori printr-o autentică şezătoare.

  Evenimentul s-a bucurat de susţinerea echipei manageriale formate din directorul Dorel Bidică şi directorul educativ Alina Bondane, dar şi ajutorul sponsorilor: David Morar de la Micii Meseriaşi şi Laura Someşan de la Yves Rocher. Peste toate, Balul Bobocilor de la Economic a însemnat o reuşită, transmiţând tuturor o atmosferă de emoție, bucurie şi sărbătoare. 

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close