Liberalii dezgroapă securea războiului cu PSD

Ioan Turc, Stelian Dolha și Diana Morar au lansat în atacuri directe la adresele lui Radu Moldovan, Daniel Suciu sau Ovidiu Crețu

-A A +A

Liberalii dezgroapă securea războiului cu PSD
Liderii liberali bistrițeni au ieșit vineri la ora amiezii într-o conferință de presă, la sediul acestei formațiuni politice fiind prezenți, președintele Ioan Turc, prim-vicepreședintele Stelian Dolha și șefa femeilor liberale, Diana Morar.

 Primul cartuș a fost tras de Ioan Turc, acesta afirmând faptul că, președintele Consiliului Județean BN, liderul local al PSD, Radu Moldovan face un adevărat ”dezmăț pe bani publici”. Turc a făcut referire la deplasările pe care le face Radu Moldovan și tot felul de delegații în Anul Centenarului în diferite țări. Potrivit lui Turc, Radu Moldovan stă mai mult prin străinătate decât la Consiliul Județean, având depalsari mai multe decât președintele Iohannis sau minstrul de Externe al României: ” Președintele nu pleacă singur, e în fruntea unor delegații formate din camarilă sau în fruntea unor ansambluri folclorice. Pentru acest lucru, pesediștii și-au votat și un buget pe măsură. Conform unui reportaj realizat de Digi 24, județul Bistrița-Năsăud a alocat 1,6 milioane de lei pentru evenimente culturale de Centenar și este cotată în top 3 , la nivel național”, a spus Turc.
Turc a apreciat că e vorba de un adevărat dezmăț public pe banii tuturor cetățenilor din Bistrița-Năsăud, recomandându-I președintelui Radu Moldovan să respecte mai mult contribuabilii din BN.

Dolha vs Suciu

Stelian Dolha, prim-vicepreședinte al PNL BN nu s-a lăsat mai prejos și a sărit direct la beregata deputatului Daniel Suciu: ” Mă întreb cât de mare e gradul de obediență la Camera Deputaților, această a doua moșie a lui Dragnea, de îl ține pe Suciu șef la grupul PSD? Cred că e sub cel al unei ordonanțe de ofițer, ordonanță care face cizmele și încalță ofițerul, asta face și Daniel Suciu”, a atacat Dolha. Acesta a mai precizat că îi pare rău de situația în care se găsește Suciu, pentru că ” părea un tip isteț, care promitea, jurnalist, nu, dar, uite că nu e bine. Eu cred că Suciu a studiat foarte multă istorie a marelului partid, cât să știe un lucru – dictatorii când se duc la fund, se duc cu tot cu apropiații lor, iar observația mea este că Daniel Suciu face deja spume când începe să îl apere pe Dragnea”, spune Dolha.
”Daniel, trezește-te!”, a fost concluzia trasă de Stelian Dolha.

Diana Morar: Incompetență e numele tău, primăria Bistrița!

” Am să vă prezint cea mai mare dovadă de incompetență administrativă la vivel de municipiul Bistrița – municipalitatea se dovedește incapabilă să facă funcțională perla realizărilor administrației Crețu : pârtia de schi din Woderland, în realitate o gaură neagră a bugetului municipal. Conform calendarului de plăți, ne aflăm în prima parte a sezonului de schi, început la 1 noiembrie, asta, pentru că se plătesc bani pentru întreținere și alte servicii de sezon, deși zăpada este încă departe. Aici nu comentez lipsa zăpezii, ci doar cheltuirea banului public fără noimă. Pe scurt, în acest an, nu avem pârtie de schi”, a punctat Diana Morar. Ea a mai precizat că în loc să se ocupe de rezolvarea problemei ivite după surparea dealului și a bazinului cu apă, primarul s-a plimbat prin Europa, gaura neagră de pe dealul Cocoșului, înghițind încă 390 de mii de euro de la bugetul local”, a explicat Morar.

 

 

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close