Eroii Marelui Război, omagiaţi de Direcţia de Cultură BN

-A A +A

Eroii Marelui Război, omagiaţi de Direcţia de Cultură BN
Astăzi 29 Noiembrie ora 11:00 la D.J.C. B-N , a avut loc prezentarea și lansarea Platformei online ’’Digitizarea Monumentelor Eroilor din Primul Război Mondial din Bistrița-Năsăud’, pe domeniul ’’patrimoniubn.ro’’.
Platforma online este realizată din fonduri ale Ministerului Culturii și Identității Naționale și conține, imagini ale Monumentelor Eroilor și numele eroilor din fiecare localitate. Totodată platforma este un prilej de expunere online a patrimoniului județului pe următoarele direcții:
· Monumente de for public din Bistrița-Năsăud
· Monumente de arhitectură din Bistrița-Năsăud
· Sit-uri și șantiere arheologice
· Patrimoniu mobil
Platforma va conține și o Revistă intitulată ’’ Zestrea Monumentelor ’’ care va grupa articole de actualitate din domeniul patrimoniului.
Un capitol important al platformei, îl reprezintă prezentarea legislației din domeniu și al serviciilor publice oferite de D.J.C.
Beneficiarii vor avea acces online la toate modelele de cereri pe care le solicită, astfel încât completarea lor să fie făcută ușor și de la domiciliu.
Proiectul va fi finalizat până la data de 15 Ianuarie și deschis public cu prilejul Zilei Culturii Naționale.

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close