100 de tineri liberali bistrițeni vor onora tricolorul la Alba Iulia

-A A +A

100 de tineri liberali bistrițeni vor onora tricolorul la Alba Iulia
Tineretul Național Liberal Bistrița-Năsăud va participa sâmbătă, pe data de 1 Decembrie 2018, cu o delegație de 100 de tineri la manifestările ce vor avea loc în orașul Marii Uniri de la Alba Iulia. Acolo, în capitala Marii Uniri, delegația bistrițeană se va întâlni și cu ceilalți tineri liberali din țară precum și cu conducerea PNL de la nivel central în frunte cu Ludovic Orban, președintele partidului, alături de secretarul general, deputatul bistrițean Robert Sighiartău. Îmbrăcați în costume populare, tinerii liberali bistrițeni merg la Alba Iulia să ducă mai departe mesajul celor care au înfăptuit Unirea de la 1918: „În urmă cu 100 de ani, toţi românii, într-un cuget şi o simţire, au împlinit visul străbunilor: România Mare şi Unită. Astăzi, nouă tinerilor liberali și nu numai, ne revine misiunea de a învăţa de la înaintaşi, de a ne ridica la nivelul vremurilor noastre şi de a înfăptui Unirea care ne lipseşte: cea a românilor cu românii de pretutindeni, în faţa tuturor lucrurilor care ne pot dezbina. Numai uniţi suntem puternici, numai împreună putem face din România acea ţară la care au visat străbunii noştri: casa curată, civilizată şi îmbelşugată a tuturor românilor! Bunul Dumnezeu să binecuvânteze România!”

 

Aprecierea dvs: - Media: 1 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close