|

Centenarul Unirii sărbătorit cu emoție la Școala Gimnazială ,,Ion Pop Reteganul” din Reteag

-A A +A

Centenarul Unirii sărbătorit cu emoție la Școala Gimnazială ,,Ion Pop Reteganul din Reteag”
  Elevii și profesorii de la Școala Gimnazială ,,Ion Pop Reteganul” din Reteag au sărbătorit, cu emoție, alături de părinții elevilor și autoritățile locale, Centenarul Marii Uniri. Astfel, joi, ultima zi de școală înaintea Centenarului, elevii și profesorii au îmbrăcat costume populare, au recitat poezii dedicate țării și au interpretat cântece patriotice, printre care: ,,Treceți batalioane române Carpații!” sau ,,Țara mea-i un colț de rai”. Apoi, au ieșit în curtea școlii, au creionat cifra 100 și au dat drumul la 100 de baloane colorate, în culorile steagului național, care s-au înălțat spre albastrul cerului. Pe lângă sărbătoarea organizată la nivel de școală, majoritatea elevilor au sărbătorit Centenarul Unirii și la nivelul fiecărei clase, prin poezii și cântece patriotice. A fost o sărbătoare a României, a bucuriei și a mândriei de a fi român.

  Cristina RUSU

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close