Liceul Tehnologic Feldru a salutat cu însuflețire secolul trecut de la Marea Unire

-A A +A

Liceul Tehnologic Feldru a salutat cu însuflețire secolul trecut de la Marea Unire
  Joi, elevii și dascălii Liceului Tehnologic Feldru au adus și ei un omagiu înaintașilor printr-o frumoasă manifestare artistică încadrată aniversării a 100 de ani de la realizarea Unirii tuturor românilor în istorica zi de 1 decembrie 1918, când peste 100.000 de oameni s-au adunat la Alba Iulia și au aclamat întregirea țării.

  În debutul spectacolului artistic profesorul Matei Fetti a evocat cele mai importante evenimente din istoria patriei care au culminat cu înfăptuirea Marii Uniri. Dascălul a menționat, printre altele, că delegația năsăudenilor care a mers la Alba Iulia a fost condusă de profesorul Ștefan Scridon, originar din Feldru.

  În continuare, elevii au cinstit mărețul act istoric înfăptuit acum un secol prin frumoase cântece și poezii patriotice. Programul a fost onorat de prezența primarului Grigore Țiolan și cea a preoților Ioan Clapa, Grigore Toader și Ioan Iliș. Manifestarea de suflet s-a încheiat cu un frumos cântec patriotic interpretat de corul cadrelor didactice, sub bagheta profesorului de muzică Leon Scridon. La finalul serbării, directorul Liceului Tehnologic Feldru, profesorul Călin Sbîrciu a adus cuvinte de lăudă copiilor și cadrelor didactice care s-au implicat cu mult suflet în organizarea serbării dedicate Zilei Naționale a României.

   

  Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (2 voturi)

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close