|

La serviciu în vârf de munte, de Ziua Națională!

Florin Rus a petrecut Centenarul Unirii la Baza Salvamont Bistricior din Călimani

-A A +A


Florin Rus a petrecut Centenarul Unirii la Baza Salvamont Bistricior din Călimani
Printre românii care au petrecut Ziua Națională și 100 de ani de la Marea Unire la serviciu, se numără și Florin Rus, angajat al Salvamont Bistrița-Năsăud. Spre deosebire de alți români însă, serviciul l-a dus pe Florin la Baza Salvamont de sub Vârful Bistricior din Munții Călimani, acolo unde a petrecut sărbătorile naționale celebrate în toată țara. Cu toate că a fost un ger cumplit în noaptea de 30 noiembrie și în ziua de 1 decembrie, termometrul de la Baza Salvamont arătând -22 de grade sâmbătă dimineața,, Florin a patrulat în aria de responsabilitate pentru a monitoriza turiștii care s-au aflat, în acel moment, pe munte, printre care și un grup numeros de persoane din județul Iași. N-a uitat că e sărbătoarea României, a arborat un mare steag tricolor pe fațada clădirii și a purtat mândru, în vârf de munte, o căciulă în culorile drapelului național.


Cristina RUSU

 

Votează acum!

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close