Un jandarm din cadrul Detaşamentui 1 Mobil Bistriţa distins cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne

-A A +A

Un jandarm din cadrul Detaşamentui 1 Mobil Bistriţa distins cu Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne
  Sergent major Ioan Boca a primit în această dimineaţă Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne. Aceasta i-a fost înmânată în mijlocul colegilor, într-un cadru festiv, de către inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Bistriţa-Năsăud, col. Furnea Florin.

   Pe parcursul celor doi ani de când este încadrat la Detaşamentul 1 Mobil Bistriţa, sg. maj. Ioan Boca a demonstrat prin faptele sale puse în sprijinul cetăţenilor, că merită această apreciere venită de la cel mai înalt nivel. Chiar dacă tânărul susţine că nu şi-a făcut decât datoria, comportamentul, corectitudinea şi modul de acţiune în diferite situaţii, au fost apreciate iar acum primeşte recunoştinţa pentru acestea şi din partea ministerului şi a comenzii unităţţii.
  Sg. maj. Ioan Boca şi-a dorit dintotdeauna să devină jandarm, a absolvit cursurile Şcolii de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni în anul 2016 iar de atunci este încadrat la Detaşamentul 1 Mobil Bistriţa. Pasiunile sale sunt sportul şi călătoriile.
  Cele mai relevante fapte mediatizate la momentul respectiv, sunt petrecute atunci când subofiţerul se afla în timpul liber şi în concediul de odihnă.

  Una dintre acestea s-a petrecut în data de 03.04.2017, în jurul orei 21.40, când sg.maj. Boca Ioan, aflându-se în afara orelor de program, se deplasa pe strada Toamnei din municipiul Bistriţa, a fost sesizat despre faptul că unei doamne i-a fost sustrasă poșeta de către doi tineri, indicându-i semnalmentele unuia dintre cei doi. Colegul nostru a efectuat demersuri şi a rezolvat cazul, poşeta fiind recuperată.
  O altă faptă s-a petrecut în cursul zilei de 18.07.2018, când sg. maj. Boca Ioan se afla în concediu de odihnă şi a găsit în parcul municipal din Bistriţa, un plic de culoare albă, care conţinea suma de 500 euro. În urma investigaţiei făcute împreună cu colegii dintr–o patrulă mixtă, a reieşit faptul că banii aparţin unui angajat al hotelului din zonă, acesta prezentând documentele tranzacţiei bancare doveditoare, fiindu-i returnată suma.

   

   

  Votează acum!

  Comentarii

  Comentariu nou

  Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

  Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
  Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

  Close