Elevii de la Infoel au donat sânge pentru un băiețel bolnav de leucemie

-A A +A

Elevii de la Infoel au donat sânge pentru un băiețel bolnav de leucemie
Un grup de 10 elevi de la Colegiul Tehnic Infoel Bistrița, împreună cu profesoara Cristina Rusu s-au deplasat, în aceste zile, la Centrul de Transfuzie Sanguină Bistrița unde au donat sânge pentru un băiețel de trei ani, bolnav de leucemie, care se află în aceste momente la o clinică de specialitate din Cluj-Napoca. Majoritatea liceenilor nu sunt la prima donare de sânge, ci la a doua sau a treia, ei devenind donatori imediat ce au împlinit 18 ani. ,,Sunt la a doua donare de sânge. Am venit cu plăcere și cu bucuria că pot ajuta pe cineva care are mare nevoie de sânge ca să trăiască. Recomand tuturor celor sănătoși să încerce să devină donatori de sânge, este foarte important pentru ajutorul celor din jur și îți dă o stare de mulțumire sufletească foarte puternică” ne-a declarat Radu Sima, unul dintre elevii care au fost prezenți miercuri la donarea de sânge. Faptele bune ale liceenilor de la Infoel nu se opresc aici. Din bonurile valorice obținute în urma donării de sânge, cei 10 liceeni vor cumpăra alimente de bază care vor fi donate unor persoane vârstnice.

 

Aprecierea dvs: - Media: 5 steluţe (1 vote)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close