spectacol

Folclorul de lângă Beclean

Folclorul de lângă Beclean

Bulversată de ploaia abătută asupra locului de desfăşurare de la Băile Figa, ediţia din acest an a festivalului naţional derulat sub titulatura “Comori de aur – folclorul românesc” a reuşit în cele din urmă să facă spectacolul dorit de organizatori şi să-şi stabilească premianţii l

“De Rusalii, la Prund”

“De Rusalii, la Prund”

Pe terasa Căminului Cultural din parcul cu castani va avea loc duminică, la Prundu Bârgăului, spectacolul folcloric “De Rusalii, la Prund”.

Cascadorii din Ungaria dau spectacol la Năsăud

Cascadorii din Ungaria dau spectacol la Năsăud

La sfârşitul acestei săptămâni, năsăudenii se vor putea delecta cu un spectacol de cascadorie extremă prezentat de „Extrem Kaszkador Team” din Ungaria. Publicului i se promite că va fi ţinut cu sufletul la gură într-un show incendiar atât la propriu, cât şi la figurat.

“Scena” a reuşit

“Scena” a reuşit

Teatrul “Scena” din Târgu-Mureş a prezentat aseară, în cadrul stagiunii bistriţene de la Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc”, piesa „Cele 7 zile ale lui Simon Labrosse”, de Carole Fréchette, autoarea fiind actriţă cu studii la “National Theatre

Spectacol aniversar “Franz Liszt”

Spectacol aniversar “Franz Liszt”

În organizarea Centrului Judeţean pentru Cultură, va avea loc joi, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc” un spectacol de muzică clasică, marcând 200 de ani de la naşterea marelui compozitor Franz Liszt.

Spectacol de clasă dedicat Femeii

Spectacol de clasă dedicat Femeii

În prestaţia câtorva artişti ai Ansamblului Profesionist “Dor Românesc” şi a invitaţilor de la Opera Română din Cluj-Napoca s-a desfăşurat, aseară, un foarte bun spectacol organizat de Centrul Judeţean pentru Cultură şi dedicat Zilei Internaţionale a Femeii.

Radu Afrim, la Naţionalul ieşean

Radu Afrim, la Naţionalul ieşean

Regizorul Radu Afrim, la origine conjudeţean de-al nostru, a montat recent la Teatrul Naţional “Vasile Alecsandri” din Iaşi piesa “Oameni slabi de înger.

Pentru mamele de suflet

Pentru mamele de suflet

Gesturi extrem de emoţionante, vineri, la Complexul de Servicii Social-Comunitare Beclean; pornite din suflet, aşa cum nu întotdeauna se întâmplă în relaţiile legate prin sânge, pentru că până la urmă dragostea e cu atât mai mare cu cât nu cunoaşte astfel de condiţionări.

Spectacol muzical-coregrafic

Spectacol muzical-coregrafic

În cinstea Zilei Internaţionale a Femeii, Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc” a organizat pentru mâine, de la ora 17.00, spectacolul intitulat “Mărţişoare muzical-coregrafice”, dedicate tuturor femeilor din municipiu.

Spectacol dedicat femeii

Spectacol dedicat femeii

Peste o sută de copii care fac parte din formaţiile artistice ale Palatului Copiilor pregătesc un amplu spectacol, dedicat femeii, de 8 martie.

Emite conţinut

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close