teatru

Caragiale în limba rromani, la Bistriţa

Caragiale în limba rromani, la Bistriţa
- „Jekh Răt Lisăme” („O noapte furtunoasă”), cu o trupă profesionistă de actori rromi

În preambulul sărbătorii tradiţionale a rromilor de Sfânta Maria Mare, Partida Rromilor Pro Europa şi Asociaţia Culturală „Amphitheatrrom” pun în scenă joi, 11 august, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc” din Bistriţa, piesa de teatru „O

Succes teatral

Succes teatral

Teatru din “Instinct”

Teatru din “Instinct”

“Instinct” este titulatura sub care joacă două trupe de teatru ale Colegiului Naţional “Petru Rareş” Beclean, pe două niveluri de studiu: gimnazial şi liceal.

Doar tineretul a “prizat” piesa „Fluturii sunt liberi”

Doar tineretul a “prizat” piesa „Fluturii sunt liberi”

Teatrul “Vasile Alecsandri” din Iaşi a prezentat aseară, pe scena Centrului Cultural Municipal „George Coşbuc”, “Fluturii sunt liberi” de Leonard Gersche, piesă binecunoscută pe toate meridianele după o ecranizare vestită.

Ierarhia trupelor şcolare de teatru

Ierarhia trupelor şcolare de teatru

În urma recentului Festival de teatru şcolar “Thalia ”, organizat de Inspectoratul Şcolar Judeţean şi desfăşurat la Casa de Cultură a Sindicatelor, a fost stabilită ierarhia celor mai bune trupe şcolare de teatru din judeţul nostru.

“Slugă la doi stăpâni” cu aplauze

“Slugă la doi stăpâni” cu aplauze

Trupa de teatru a Palatului Copiilor din Bistriţa, coordonată de profesoara Antonia Orban Sima, a prezentat aseară, pe scena Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc”, piesa lui Carlo Goldoni “Slugă la doi stăpâni”, text clasic al comediei italiene din secolul al XVIII-lea.

“Gâscănelul” pe scena Studio

“Gâscănelul” pe scena Studio

Teatrul de Păpuşi “Alexandru Misiuga” va prezenta mâine, de la ora 10.00, pe scena sălii Studio a Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc”, piesa “Gâscănelul”, în regia Corneliei Apostol.

“Scena” a reuşit

“Scena” a reuşit

Teatrul “Scena” din Târgu-Mureş a prezentat aseară, în cadrul stagiunii bistriţene de la Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc”, piesa „Cele 7 zile ale lui Simon Labrosse”, de Carole Fréchette, autoarea fiind actriţă cu studii la “National Theatre

Ne vedem cu “Scena”

Ne vedem cu “Scena”

Mâine seară, de la ora 19.00, la Centrul Cultural Municipal “George Coşbuc”, o trupă a Teatrului “Scena” din Târgu-Mureş va juca piesa „Cele 7 zile ale lui Simon Labrosse”, de Carole Fréchette, actriţă, critic şi scriitoare cu studii de actorie la “National Theatre School” din Canada.

Se apropie stagiunea teatrală

Se apropie stagiunea teatrală

În baza unei colaborări a Centrului Cultural Municipal “George Coşbuc” cu câteva valoroase teatre, bistriţenii vor putea să vadă ca şi în anii trecuţi cel puţin o piesă de teatru pe lună.

Emite conţinut

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: [email protected]

Close