BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

3 jucării de exterior potrivite pentru terasa sau balconul apartamentului

3 jucării de exterior potrivite pentru terasa sau balconul apartamentului

Jucăriile de exterior reprezintă o soluție practică și utilă pentru familiile care locuiesc la apartamente cu balcon sau terasă.

Acestea îi ajută pe părinți să le creeze un spațiu de joacă deosebit, chiar și într-un loc mai mic. 

Spațiul de joacă în exterior este ideal pentru momentele în care cel mic are invitați prietenii acasă sau pentru momentele frumoase în familie, când el se joacă și părinții îi stau alături. 

Iată 3 jucării de exterior pe care părinții le pot alege și care pot transforma complet balconul casei.

Corturile de joacă, creează propriul colțișor al copilului

Cu un simplu element părinții îi creează celui mic un adevărat colț de joacă

Corturile de joacă pot fi amplasate în balcon și pe terasă. În sezonul rece sau în zilele cu vreme urâtă, acesta pot fi mutate cu ușurință în camera copilului. 

Compus dintr-un cadru stabil, un material ce acoperă cadrul, o saltea confortabilă și probabil 1-2 pernuțe, acesta devine rapid unul din locurile preferate ale celui mic. 

Copiii au loc pentru a-și aduce jucării în cort și să își creeze un mic univers.

Corturile sunt disponibile în numeroase culori și modele, fiind potrivite atât pentru fetițe, cât și pentru băieței. Ele pot fi folosite de la vârsta de 1-2 ani până la 7-8 ani.

Este important ca părinții să îi supravegheze pe copiii foarte mici cât timp se joacă în cort.. 

Saltelele de joacă, potrivite atât pentru copiii mici, cât și pentru cei mari 

Saltelele de joacă pot fi simple, cu modele distractive sau elegant împletite. 

Fiind ideale pentru pătuțul bebelușilor și al copiilor mici, acestea pot fi utilizate pe termen lung. Pe măsură ce copilul crește, el se poate juca pe ele, colora și citi pe salteluță.

Saltelele pot fi așezate pe scaune, balansoare sau direct pe podea, fiind ideale atât pentru exterior, cât și pentru interior. 

Căsuțele de joacă, un adevărat refugiu al celor mici 

Căsuțele de joacă sunt o adevărată bucurie pentru cei mici și o sursă de inspirație pentru noi jocuri. 

Copiii le pot “decora și amenaja” după bunul lor plac. Acestea le oferă spațiul necesar pentru a-și aduce alte jucării și chiar alți parteneri de joacă. 

Căsuțele sunt disponibile în diferite dimensiuni, fiind potrivite atât pentru terasele spațioase, cât și pentru balcoanele mai mici. 

VisulParintilor.ro pune la dispoziție părinților o gamă largă de jucării pentru exterior. Magazinul online oferă copiilor jucării și accesorii ce le stimulează creativitatea, mișcarea, buna dezvoltare fizică și emoțională. Articolele îi ajută pe cei mici să creeze amintiri frumoase în copilărie, iar adulților le ușurează și înfrumusețează drumul ca părinte.

copyright © 2024 mesagerul.ro