BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

CUM CONTRACTUL DE MENTENANȚĂ ÎȚI POATE SALVA ZIUA?

CUM CONTRACTUL DE MENTENANȚĂ ÎȚI POATE SALVA ZIUA?

Vrei să te bucuri de o vară fără griji?  Dacă da, te invit să citești materialul de mai jos în speranța că o să găsești răspunsuri la anumite întrebări pe care deja le ai sau măcăr că o  să-ți satisfaci curiozitatea referitoare la cum un contract de mentenanță pentru aerul condiționat îți poate salva vara.

Ți se poate îmtâmpla ca într-o zi caniculară de vară să nu mai funcționeze aparatul de aer condiționat. Ce vei face în acel moment?

Sigur nu ai timp pentru reparații pe cont propriu sau căutări pe google. Cel mai înțelept lucru este să ai  un plan de mentenanță conform cu recomandările producătorului său comerciantului de la care ați făcut achiziția. Orice aparat de aer condiționat are nevoie la intervale regulate de igienizări - curățări complete ale părților componente, filtre, praf, particule și de revizii. Lipsa igienizărilor și lipsa reviziilor crește riscul defecțiunilor și acestea apar cu cea mai mare probabilitate exact în zilele cele mai călduroase, în care aparatul de aer condiționat este necesar mai mult decât oricând. Apelați la firme specializate (click aici pentru mai multe detalii) pentru planuri de mentenanță la aparatele de aer condiționat.

Îți putem recomanda cu toată inima Termotemp Service, o echipă specializată în revizii, mentenanță și igienizări de instalații de climatizare, pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de aerul răcoros și curat în timpul verii caniculare.

Termotemp Service dispune de personal calificat în prestarea de service aer condiționat, posedând mijloace adecvate, putem efectua orice operațiune de service solicitată. În cadrul unui service aer condiționat, echipa noastră va realiza verificări periodice ale instalației de aer condiționat, menținerea bunei funcționări a acesteia, dar și reparații în cazul defecțiunilor.

Indiferent că ai nevoie de o revizie de rutină, de o reparație rapidă sau de igienizarea aparatului de aer condiționat, pe baza unui contract de service beneficiați de servicii de calitate, profesionale și la prețuri mereu accesibile, cu prioritate.

Acum poate te întrebi cum funcționează un contract de mentenanță?

 În primul rând, rămâni la curent cu întreținerea și scăpai de grija programărilor, un contract de mentenanță fiind practic un acord între tine și firma de service care preprogramează întreținerea aparatului de aer condiționat.

Spre exemplu, la Termotemp Service decideți împreună când să se execute verificări preventive derutină și curățare a echipamentului tău de aer condiționat. Gândește-te la asta ca și cum ar fi să verifici mașina, sau să mergi la medic, ori dentist de câteva ori pe an.

Au contractele de service beneficii reale?

Beneficiile investiției într-un contract de service sunt nenumărate, vorbind despre facilități ca:

·               Costuri semnificativ reduse

Un contract de întreținere vine în mod obișnuit cu una sau două intervenții de service gratuite, sau cu o reducere pe tot anul. De exemplu, firma Termotemp oferă beneficiarilor la încheierea unui contract pentru service la aparatele de aer condiționat, reduceri cuprinse între 15% și 20%. Prin urmare, dacă nu reuși să programezi aceste întâlniri, probabil că nu vei reuși să economisiți prea mulți bani pe termen lung.

·               Suportul tehnicienilor

Faptul că un tehnician calificat vine la domiciliu pentru service de rutină, poate ajuta la identificarea problemelor minore, înainte ca acestea să devină defecțiuni majore, ce provoacă cheltuieli pe măsură. În același timp, verificările și curățările regulate ajută la prelungirea vieții aparatului, iar banii pe care îi veți economisi în cele din urmă pe costurile viitoare de reparații, ar putea compensa orice costuri inițiale asociate cu achiziționarea unui pachet de servicii.

·               Prioritizarea intervențiilor

În cazul în care vei opta pentru un contract de mentenanță, o să obții servicii de calitate, profesionale și la prețuri mereu accesibile, cu prioritate. Ba chiar și un număr de telefon separat, pentru situațiile de urgență.

·               Obținerea unei garanții

Încheierea unui contract de service vă poate oferi dreptul la o garanție pe baza reviziilor periodice. În multe cazuri, reparațiile sau întreținerea aparatelor sunt chiar costisitoare. Prin urmare, nu doriți să plătiți pentru o reparație, sau o curățare, de mai multe ori.

·               Liniște și relaxare determinată de încrederea că situația casei tale e pe mâini pricepute

Un plan de întreținere de la un specialist în care poți avea încredere asigură liniștea casei și familiei tale, beneficiind de întreținerea constantă de care ai nevoie. Pe baza consultanței tehnice oferite se poate clădi o relație fundamentată pe încredere și respect reciproc. Dacă același expert vine la dumneavoastră acasă de fiecare dată, ei vor fi familiarizați cu sistemul și vă vor putea oferi cele mai bune servicii posibile.

În concluzie, dacă ai dubii cu privire la a realiza sau nu un contract de mentenanță, gândește-te că deși pare o cheltuială în plus, este de fapt un mijloc prin care economisești bani, timp și energie. Contractul de service poate să fie salvarea ta dintr-o zi caniculară de vară când aerul tău condiționat nu tocmai vechi s-a decis să-și ia o vacanță.  Contractul de mentenanță poate să fie rezolvarea simplă la o posibilă problemă complicată. O poți pasa profesioniștilor, iar tu să te bucuri în continuare de vara ta liniștită. Ce zici?

copyright © 2024 mesagerul.ro