BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Cum iti poti vinde mai mult, cum maresti vanzarile de produse sau servicii?

Cum iti poti vinde mai mult, cum maresti vanzarile de produse sau servicii?

Cum iti poti vinde mai multe produse sau servicii?

Clientii se impart in doua mari categorii. Cei care ofera si cei care au nevoie. Fie ca vorbim de produse sau servicii unii cauta sa vanda si altii cauta sa cumpere.

Afacerea este incheiata atunci cand vanzatorul se hotaraste sa vanda la pretul minim pe care il accepta pentru produsul sau.

Intr-o piata in care pretul bate calitatea, deci probabilitatea de a vinde este mediata de valoarea pretului si nu neaparat de calitate, avem nevoie de a afla rapid daca oferta indeplineste conditiile noastre fie ca oferim sau vindem.

Acest lucru il putem face cu usurinta pe www.seap.ro site-ul care ne aduce in acelasi punct produsele si serviciile intr-un mod in care putem afla in cateva secunde ofertele de produse si servicii oferite de catre clienti.

Site-ul www.seap.ro va oferta posibilitatea de a lista un produs sau serviciu in mod gratuit.

Pasii necesari pentru a lista produsul/serviciu sunt:

1. Deschidere si validare cont pe site; dupa introducerea datelor un email de confirmare va fi trimis pe adresa de email introdusa;

2. Autentificarea pe site click pe butonul Login

3. Odata autentificat primul meniu va afisa adresa de email si de acolo, doar mutati mouse-ul pe adresa de email si veti avea afisate alte meniuri, veti putea selecta urmatoarea actiune adica introducere de produs / serviciu.

Odata introdus produsul / serviciul acesta este imediat disponibil in aplicatia de listare astfel incat este vizibil tututor clientilor.


copyright © 2024 mesagerul.ro