BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Cum sa alegi un nume de internet pentru afacerea ta?

Cum sa alegi un nume de internet pentru afacerea ta?

Cum sa alegi un nume de internet pentru afacerea ta?

Orice afacere pe internet presupune un domeniu de internet.

Acest domeniu este denumirea pe care o tastati in browser pentru a putea accesa magazinul online, blog-ul sau pagina de web.

De unde poti alege aceste nume de internet? Numele de internet le puteti cumpara de la rotld.ro sau de la partenerii rotld.ro pentru Romania.

Pretul unui domeniu la rotld.ro este de 12 EUR dar la partenerii rotld puteti gasi chiar si cu pret mai mic de 7 eur.

Cum alegi numele domeniului?

Numele de internet este legat de activitatea pe care intentionati sa o desfasurati. Daca vindeti birotica si papetarie birotica.ro sau papetarie.ro este cel mai potrivit. Daca vindeti cosmetice puteti alege cosmetice.ro sau www.ecosmetice.ro

Problema este atunci cand vrem sa cumparam aceste domenii si cand observam ca sunt luate si ca nu mai sunt libere.Asta pentru ca cei care au avut in vedere lansarea unei afaceri online si-au luat masurile de precautie si au rezervat aceste denumiri, domenii pentru afacere.


De ce sa alegeti un nume premium pentru afacerea online si nu un nume generic cum ar fi magazinulmeudecosmetice.ro?

Aveti mai jos cateva consideratii in acest sens.

Un nume de domeniu premium este cel mai puternic tools online.

Totul pe internet începe cu un nume de domeniu, el este punctul zero de pornire si de sfasit pentru afacerea dvs.

Un nume de domeniu premium construiește brandul tau, marca ta. Detinerea unui domeniu premium este esentiala pentru imaginea ta, a companiei tale, este mai important decat orice alt instrument de marketing online - e bine sa stiti ca aproape tot se muta deja in mediul online.

Numele de domeniu pe care vei alege este una dintre cele mai importante decizii de marketing pe care le vei lua pentru afacerea ta. Selectarea numelui de domeniu va avea un impact major asupra traficului si implicit asupra business-ului.


1. Recunoastere imediata;

Domeniile sunt considerate "premium" daca sunt memorabile si usor de scris; doua elemente de branding care sunt in mod obisnuit foarte costisitoare.


2. Incredere si autoritate

Domeniile premium ofera de asemenea clientilor un sentiment de incredere si autoritate. Utilizatorii vor avea, de exemplu, mai multa incredere in a face afaceri cu www.fonduri.ro versus www.e-fonduri-xxx.ro.


3. Beneficii SEO

Numele de domenii premium influenteaza clasamentele listarii in motoare de cautare si ajuta la achizitionarea de link-uri si autoritate.


4. Trafic

In functie de nume si de activitate domeniul premium genereaza volume mari de trafic direct de tip organic si mentin traficul dobandit prin reclame.


5. Avantaje Marketing

Un nume de domeniu premium este baza perfecta pentru toate reclamele care nu sunt bazate pe internet, cum ar fi panouri publicitare, anunturi tiparite, TV, radio etc. Deoarece domeniile premium sunt usor memorabile.


6.Avantaje financiare

Ca o concluzie, un domeniu premium inseamna, pe langa toate aceste avantaje extraordinare si foarte multi bani economisiti. Spre exemplu reclama online poate costa cu pana la 70% mai putin.


In acest sens va recomandam sa mergeti pe site-ul www.bid24.ro si sa cautati acolo domenii care se potrivesc afacerii dvs. Dupa ce gasiti ce cautati apasati butonul de oferta si trimiteti oferta dvs.

Pasiti in internet cu dreptul!

copyright © 2024 mesagerul.ro