BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Hrana uscată pentru pisici – răsfăț pentru papilele gustative ale felinelor

Hrana uscată pentru pisici – răsfăț pentru papilele gustative ale felinelor

Chiar dacă majoritatea pisicilor preferă hrana umedă, sunt şi unele care adoră să ronțăie bobițe crocante și aromate. Din fericire, în prezent există pe piață o varietate de tipuri de hrană uscată pentru pisici, din care poți alege varianta cea mai sănătoasă și mai delicioasă pentru micuța ta!

Mâncarea uscată este preferată de mulți proprietari de pisici deoarece este convenabilă din punct de vedere financiar. Este, de regulă, disponibilă în saci de dimensiuni mai mari și, pentru că are un grad redus de perisabilitate, are un termen de valabilitate mai îndelungat, menținându-și proprietățile, mirosul și aroma mult timp după deschidere.

Față de hrana umedă, cea uscată prezintă un risc mai mic de formare a bacteriilor în interiorul ambalajului şi, prin urmare, un risc mai mic de alterare. Așadar, o poți depozita simplu, într-o încăpere curată și aerisită, în care nivelul umidității și temperatura sunt optime.

Alege cu atenție mâncarea pentru pisici!

Te întrebi care este cea mai bună hrană uscată pentru pisici? Răspunsul nu este unul atât de simplu. În primul rând, hrana trebuie să conțină ingrediente atent selectate, ce provin din surse sigure. Apoi, trebuie să fie aleasă corect, în funcție de vârsta și rasa pisicii, de preferințele acesteia și, desigur, de starea ei de sănătate.

Nutriționiștii din domeniul veterinar recomandă să alegi o dietă echilibrată pentru micuța ta felină. Chiar dacă ai găsit cea mai bună mâncare uscată pentru pisici, nu trebuie să uiți că micuța ta are nevoie și de hrană umedă!

Pisicile care locuiesc în apartament sunt mult mai sedentare decât cele crescute în aer liber. Așadar, acestea au nevoie de o dietă bine pusă la punct, în caz contrar existând riscul apariției unor afecțiuni grave. Desigur, și micuțele active, care se plimbă pe afară cât este ziua de lungă, au nevoie de hrană adecvată – iarna, de exemplu, acestea ar trebui hrănite cu mâncare bogată în proteine.

Important! În cazul în care ai un pisoi, ai grijă să alegi hrană special concepută pentru acesta. Hrana pentru pisici adulte nu îi va face rău, însă dacă vrei să-i asiguri o dezvoltare armonioasă, este necesar să achiziționezi produse special concepute pentru vârsta lui, care conțin toți nutrienții necesari.

Unde găsești o ofertă variată de hrană uscată pentru pisici?

Recomandăm cu toată încrederea magazinul online petvet-shop.ro! PetVet îţi pune la dispoziție o gamă variată de mâncare pentru pisici la sac (diverse dimensiuni, de la 3 până la 20 kg). Pur și simplu plasezi o comandă pe site și pachetul îți este livrat acasă rapid, indiferent de orașul în care locuiești!

Gândește-te cât de simplu îți va fi! Mâncarea pisicii îți este livrată acasă și nici nu trebuie să îți faci foarte multe griji legat de modul de păstrare, căci este mult mai uşor să depozitezi mâncarea uscată, decât cea umedă. În plus, poţi opta pentru acele automate de hrană de tip Cat Feeder şi ești mai liniștit în cazul în care ai o pisică ce suferă de diabet şi trebuie hrănită la ore fixe.

La PetVet ai toate șansele să găsești cea mai bună hrană uscată pentru pisici, la prețuri corecte, fie că ai un pui de pisică, fie că ai o felină deja adultă. Desigur, tot PetVet poate deveni partenerul tău de încredere în cazul în care deții un petshop pe care vrei să-l aprovizionezi cu produse de calitate – compania alegând doar produse de la furnizori de top.

P.S.: În cazul în care nu știi ce mâncare să alegi pentru micuța ta felină, apelează cu încredere la ajutorul unui medic veterinar (pe care îl poți găsi și la PetVet!). Acesta îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie și te va ajuta să-i oferi pisicii tale tot ce este mai bun.

copyright © 2024 mesagerul.ro