BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Mobila de bucătărie de la KUXA studio – caracteristici și avantaje

Mobila de bucătărie de la KUXA studio – caracteristici și avantaje

De ce este atât de important modul în care ne amenajăm bucătăria? De ce majoritatea dintre noi punem accentul pe acest spațiu? Adevărul este că femeile sunt cele mai interesate de amenajarea locuinței și, în special, de cea a bucătăriei, pentru că ele petrec cel mai mult timp acolo.

Pe cât de plăcut este să răsfoim cataloagele de specialitate online în căutarea celor mai frumoase modele de mobilă de bucătărie, pe atât de dificil este să ne oprim doar asupra unuia, care să se încadreze perfect în spațiul disponibil și care să răspundă cât mai bine nevoilor noastre de ordin funcțional și estetic. Din fericire, există o companie care reușește să îmbine aceste aspecte în cel mai deosebit mod posibil: KUXA studio.

Prezentă din 2009 pe piața de profil din România, aceasta a reușit să proiecteze și să implementeze sute de proiecte superbe de bucătării, cu design modern și clasic, astfel încât să satisfacă gusturile și nevoile unei plaje cât mai largi de clienți. Mobila de bucătărie, livrată într-un sistem de corpuri direct asamblate din fabrică, se remarcă pe piață la foarte multe capitole, surclasând detașat variantele self-assembling. Despre elementele prin care se evidențiază vom vorbi și noi în cele ce urmează.

De ce să alegem mobila pentru bucătărie de la KUXA Studio?

În căutarea mobilierului de bucătărie perfect, avem întotdeauna în vedere o serie de criterii clar definite, pe care acesta trebuie să le îndeplinească. Care sunt avantajele, caracteristicile și, implicit, motivele pentru care putem avea încredere în soluțiile KUXA studio?

1.    Calitatea ireproșabilă a produselor, datorită colaborării cu furnizori de top

Principalul motiv pentru care mobila pentru bucătării de la KUXA studio arată impecabil, având o stabilitate și o durată de exploatare imbatabile, îl reprezintă furnizorii de top care colaborează cu firma. În procesul de producție aceștia utilizează cele mai rezistente materii prime, care, în urma testării în prealabil, și-au demonstrat din plin calitățile, satisfăcând cerințele noastre legate de sisteme, soluții și design pentru bucătărie.

Mai mult decât atât, având în vedere că toate corpurile de mobilier vin direct asamblate din fabrică, se diminuează foarte mult riscul de instabilitate și de deteriorare a acestora, gradul lor de integrare în spațiul destinat fiind de 100%.

2.    Servicii profesionale complete

Fiabilitatea și calitatea produselor acestei companii sunt completate de serviciile premium ireproșabile: consultanță, proiectare, măsurători și instalare. Dacă suntem în căutarea unui proiect frumos, ergonomic, care să ne reprezinte în totalitate, și nu doar a unei soluții care să ne acopere o necesitate, KUXA studio este exact locul în care îl vom găsi.

Designerii și proiectanții echipei sunt pregătiți să ne ofere cele mai inteligente soluții pentru conceperea unui spațiu armonios și ergonomic, cu ajutorul softurilor de proiectare 3D și al echipei de montaj profesioniste.

3.  Cel mai bun raport calitate-preț

Opțiunea pentru servicii ce surclasează standardul din punctul de vedere al fiabilității și al design-ului presupune alocarea unui buget ceva mai însemnat. Realizarea pe comandă a unei mobile de bucătărie de la KUXA studio reprezintă, într-adevăr, o investiție mai mare. Cu toate acestea, ar trebui să ținem cont de zicala Suntem prea săraci pentru a ne permite lucruri ieftine și să investim mai mult într-un produs de calitate, dacă vrem să cheltuim mai puțin în decursul următorilor ani. Mobilierul comercializat de KUXA are o durată de viață de 15-20 de ani în condiții noi.

Cu siguranță, suma alocată va justifica pe deplin modul în care va arăta și funcționa bucătăria noastră, atmosfera pe care o va degaja și sentimentul plăcut pe care ni-l va oferi.


Alte motive să alegi KUXA studio

Bonus: mobila unei bucătării perfect funcționale de la KUXA studio include și cele mai moderne electrocasnice, produse de branduri consacrate pe piața internațională (SystemCeram, Rieber, Climadiff, BORA, DEKTON, Arrital, Leicht), obiecte care se vor integra perfect, din punct de vedere estetic, în design-ul bucătăriei.

Mai mult de 230 de modele de bucătării, însoțite, desigur, de părerile clienților care au apelat la serviciile companiei, se pot găsi în categoria testimoniale de pe site-ul kuxa.ro.

Compania înțelege ce este important pentru noi și, de aceea, se perfecționează pentru a ne oferi cele mai convenabile soluții, din cât mai multe puncte de vedere. Așa că, dacă suntem în căutarea unor astfel de servicii, KUXA studio este locul din care trebuie să începem cercetarea!

 


copyright © 2024 mesagerul.ro