BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Alege cele mai cool tricouri personalizate pentru copii!

Alege cele mai cool tricouri personalizate pentru copii!

Încă de când fac primii pași la grădiniță, copiii încep să-și dezvolte foarte mult personalitatea. Tot în perioada preșcolară, apar preferințele în materie de haine, încălțăminte și accesorii.

Așa se face că, nu de puține ori, cei mici ajung să își aleagă singuri îmbrăcămintea, care trebuie să fie, bineînțeles, cât mai colorată și neapărat animată cu personajele din desenele preferate. Câteva tricouri personalizate pentru copii, cu imprimeurile sau mesajele dorite, vor fi garantat pe placul prichindeilor.

Din garderoba oricărui copil de grădiniță sau școală nu ar trebui să lipsească tricourile. Și asta deoarece sunt obiecte vestimentare foarte practice, folosite oriunde și oricând. Așadar, cu cât sunt mai multe, cu atât mai bine! Iar dacă au și un design atrăgător, cei mici vor fi super-încântați să le poarte!

Ce să ai în vedere când comanzi un tricou pentru copii printat?

Cu siguranță ți s-a întâmplat să primești măcar o dată de la puștiul tău o „comandă de tricou” pe care să nu reușești să o onorezi. Pe măsură ce ai colindat magazinele în lung și-n lat, ai găsit tot felul de modele frumoase, însă nu „acel” model.

Pentru a evita astfel de situații și, automat, momentele de după, presărate cu întrebări și lacrimi, îți recomandăm să optezi pentru personalizarea tricoului în funcție de propriile preferințe. Un tricou pentru copii cool, într-o explozie de culori vibrante, animat cu un personaj de poveste sau cu un erou de film la modă, îl va face pe prichindelul tău să se simtă un mic star.

Soluția tricourilor personalizate pentru copii este ideală și atunci când ți-ai propus să reînnoiești sau să reîmprospătezi garderoba juniorului tău, și atunci când se apropie ziua lui și vrei să-l surprinzi cu un cadou special. Indiferent de situație, un astfel de articol vestimentar, cu un design unic și realizat 100% din bumbac, reprezintă alegerea cea mai bună pentru copilul tău.

Totuși, există și câteva aspecte mai practice la care trebuie să fii atentă atunci când optezi pentru un asemenea model de tricou pentru copii. În primul rând, materialul din care este confecționat trebuie să fie natural, ideal un bumbac organic, pentru a fi cât mai plăcut la atingere și cât mai prietenos cu pielea micuțului.

Apoi, este foarte important ca metoda de imprimare folosită – tehnologie digitală sau pictare manuală – să asigure o rezistență sporită a printului în timp, în condițiile spălării tricoului la mașină, în apă caldă, la 40°C, fără înălbitori. De asemenea, cerneala folosită pentru imprimare trebuie să aibă certificarea că este sigură pentru cei care poartă produsele finale, respectiv pentru copii.

La RUVIX găsești cele mai frumoase tricouri pentru copii

Nu numai cei mari au dreptul să poarte tricouri personalizate, ci și cei mici se pot bucura de printuri super-amuzante pe tricouri special create pentru ei.

La RUVIX, ai posibilitatea să comanzi cel mai deosebit tricou personalizat pentru copii, animat cu orice imprimeu dorești și realizat 100% din bumbac. Năzdrăvan, cuminte, deștept, curios... indiferent cum ar fi puștiul tău, cei de la ruvix.ro au un print pentru el!


copyright © 2024 mesagerul.ro