BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Arsenal revine în UEFAChampions League, după o pauză de 6 ani. Ce șanse are la cucerireatrofeului

Arsenal revine în UEFAChampions League, după o pauză de 6 ani. Ce șanse are la cucerireatrofeului

Arsenal revine în UEFA Champions League, după o pauză de 6 ani. Ce șanse are la cucerirea trofeuluiDupă ce a reușit să se claseze pe locul 2 în Premier League, la capătul unei lupte în care nu i-a putut face față lui Manchester City, Arsenal și-a asigurat prezența în grupele Ligii Campionilor. Antrenată de Mikel Arteta, echipa de pe Emirates Stadium se întoarce în UCL după o pauză de 6 ani. Ultima oară, tunarii erau eliminați în optimile ediției 2016 - 2017.

Fanii lui Arsenal, dar și cei care iubesc fotbalul se bucură de revenirea în prim-planului european a clubului care a produs o mulțime de meciuri spectaculoase, de-a lungul anilor. Partidele lui Arsenal vor putea fi urmărite și de suporterii din România, care își pot duce experiența la un nivel superior, cu ajutorul variantelor de pariuri live online pe meciurile “tunarilor“ din cea mai importantă competiție a continentului.


Ce șanse are Arsenal la cucerirea Ligii Campionilor


Eliminarea din 2017 a fost una de-a dreptul jenantă pentru un club cu blazonul lui Arsenal. Londonezii au pierdut cu 10-2, la general, împotriva lui Bayern Munchen. De atunci, ei nu au mai participat în Liga Campionilor. Mai mult decât atât, Arsenal a irosit șansa de a cuceri un trofeu european în 2019. Atunci, elevii lui Unai Emery prindeau finala Europa League, unde erau pulverizați cu 4-1 de rivalii de la Chelsea.


Totuși, după mai bine de 6 ani de la ultima prezență în UEFA Champions League, Arsenal revine în cea mai importantă competiție continentală și promite să continue evoluțiile entuziasmante pe care le-a avut în Premier League, ediția 2022-2023. Jocul spectaculos, dar și coeziunea lotului format de Mikel Arteta sunt principalele argumente ale formației de pe Emirates Stadium.

Un alt argument pe care “tunarii“ îl au în acest sezon este prezența în lotul lor al lui Kai Havertz. Neamțul în vârstă de 24 de ani a fost transferat pentru nu mai puțin de 65 de milioane de lire sterline de la rivala Chelsea. Deși nu a excelat cu adevărat la cel mai important club al Londrei, raportat la succesele internaționale, Havertz are o mare calitate. El a marcat golul prin care Chelsea a câștigat cel de-al doilea trofeu al Ligii Campionilor, în 2021.

Atunci, “Albaștrii“ au învins-o cu 1-0 pe Manchester City, la Lisabona și au reușit o performanță la care Arsenal continuă să viseze. Fanii trupei lui Mikel Arteta speră ca cel care a declarat că animalul său preferat este măgarul, stârnind ironiile suporterilor lui Chelsea, să aducă pe Emirates ceva din strălucirea și inspirația europeană a clubului de pe Stamford Bridge, pentru care a evoluat timp de trei sezoane.


Conform bookmakerilor, Arsenal este a șasea favorită la câștigarea competiției. Cu o cotă actuală de 15,00, tunarii sunt inferiori doar lui Manchester City (cota 3,00), Bayern Munchen (cota 7,00) Real Madrid (cota 9,00), PSG (cota 11,00) și FC Barcelona (cota 11,00). Așadar, fanii trupei lui Arteta au motive să fie optimiști și pot paria pe succesul formației lor, dacă au încredere în fotbaliștii de pe Emirates și în tehnicianul spaniol.


În concluzie, dacă ești fan Arsenal sau crezi că londonezii pot realiza o performanță istorică, unică în existența clubului, alege să pariezi cu responsabilitate pe “tunari“ în Liga Campionilor!

Sursa foto: Unsplash.com

copyright © 2024 mesagerul.ro