BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Cei mai buni ciorapi pentru iarnă

Cei mai buni ciorapi pentru iarnă

Astfel, pentru zilele friguroase de iarnă, ciorapii pantalon din bumbac cu grosime mare se adeveresc a fi cei mai potriviți.

Ciorapii groși sunt o alegere excelentă pentru orice piesă din garderoba de iarnă. Cu accesoriile potrivite, puteți crea o varietate de look-uri prin asocierea lor cu rochii, fuste și pantaloni.

Produși din fibre de bumbac moale, ce nu înțeapă, sunt fini și plăcuți pe picior. Ciorapii flaușați pe interior sunt foarte călduroși, datorită proprietăților de conductivitate termică și de respirabilitate.

Cât de groși ar trebui să fie ciorapii

Densitatea ciorapilor depinde de diametrul firelor folosite la confecționarea lor. Pe ambalaj, densitatea este indicată prin abrevierea DEN.

În prezent, producătorii oferă ciorapi cu o densitate de la 15-40 DEN și până la 600 DEN. Pentru uzura zilnică toamna și iarna, ciorapii cu o densitate de 50-150 DEN sunt cea mai bună alegere. Dar și alte versiuni sunt acceptabile în anumite situații.

Respectiv, acești ciorapi flaușati de 250 den sunt cel mai potrivit produs pentru perioada rece, când temperaturile scad sub 0 grade.

4 motive pentru a purta ciorapi iarna

În toiul iernii și inspirația pentru ținute poate fi greu de găsit, motiv pentru care nu există un moment mai bun pentru a explora beneficiile purtării ciorapilor groși.

La fel ca în orice alt anotimp, aceștia pot ridica dispoziția dar există și alte câteva motive pentru care ar trebui neapărat să purtați ciorapi în această iarnă.

Ciorapii extind garderoba

Bineînțeles că pantalonii sunt un pariu sigur în timpul iernii, dar de ce să vă mulțumiți cu o singură opțiune de îmbrăcăminte pentru picioare când puteți face cu ușurință tranziția rochiilor, pantalonilor scurți și a pantalonilor de vară în lunile mai reci? Ciorapii groși vă pot permite să vă extindeți garderoba și vă vor permite să purtați piesele preferate pe tot parcursul iernii.

Se potrivesc bine cu cizmele de iarnă

De la cizme de călărie, la cizme de luptă și botine, blugii pot fi dificil de coordonat cu cizmele de iarnă, darămite să încapă în ele! Din fericire, ciorapii se potrivesc bine în cizmele preferate și ajută la completarea look-urilor de iarnă preferate.

Ciorapii groși se asortează cu orice

O pereche de ciorapi groși negri se potrivesc la propriu cu aproape orice look. Fără a fi nevoie să schimbați ceva sau să vă faceți griji cu privire la potrivirea lucrurilor, puteți adăuga colanți negri la pantalonii scurți din denim, rochiile colorate și multe altele.

Ciorapii groși din bumbac sunt călduroși

Colanții sunt confecționați din în diverse material naturale, cum ar fi bumbacul, și, în mod surprinzător, vor ține chiar mai cald decât o pereche de blugi. În cel mai bun caz, chiar și sub o pereche de blugi, aceștia pot servi ca un strat suplimentar pentru a ține de cald.

Dacă doriți ca ciorapii dvs. să se remarce, optați pentru o nuanță mai îndrăzneață sau un model amuzant. Dar dacă sunteți în căutarea unei perechi care să se integreze în ținuta dvs., alegeți o culoare mai neutră. Indiferent de stil, există o pereche de colanți de iarnă perfectă pentru fiecare.

Nimic nu se compară cu o pereche de colanți de iarnă călduroși pentru a vă menține picioarele confortabile atunci când temperaturile încep să scadă. Fie că îi purtați sub o rochie sau o fustă, fie că îi asortați cu o tunică sau un pulover, colanții sunt un must-have pentru orice garderobă de vreme rece.

Nu există nicio îndoială, ciorapii au un moment de glorie, ideosebi iarna. Călduroși, moi și fini, potriviți pentru perioada rece a anului, colanții sunt acum purtați pe tot parcursul anului, datorită capacității lor de a adăuga o notă de eleganță oricărei ținute.

copyright © 2024 mesagerul.ro