BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Cocktailuri pe bază de alcool pe care le putem pregăti acasă


Cocktailurile pe bază de alcool pot fi la fel de gustoase și aspectuoase chiar dacă le pregătim acasă. Ceea ce este extrem de important este calitatea ingredientelor pe care le folosim. De aceea, putem oricând urmări oferta de alcool dublu rafinat Kaufland în orice catalog Kaufland tocmai cu scopul de a descoperi un întreg sortiment de alcool discount pentru cele mai renumite branduri și cele mai diverse tipuri de alcool. Printre acestea, putem găsi diverse sortimente de gin, whisky, vodcă sau rom. Pentru a avea cât mai multe opțiuni, putem oricând să lărgim oferta alcool rafinat și să și să consultăm un catalog Cora sau un catalog Selgros care să ne aducă în atenție diverse tipuri de alcool pentru orice cocktail am dori să pregătim.

Mai mult decât atât, pe lângă aceste cataloage, putem să consultăm produsele din gama completă de cataloage Kaufino, incluzând aici oferta Carrefour, oferta Kaufland sau chiar oferta de alcool rafinat Lidl. Fie că dorim un cocktail simplu pe bază de alcool, fie că suntem în căutarea unei noi rețete, mai complexe, cu siguranță oferta alcool rafinat din oricare catalog ne poate îndruma spre cele mai fine băuturi, ideale pentru o petrecere alături de cei dragi.

Dacă dorim să petrecem o seară relaxantă  chiar în timpul săptămânii, dar încă nu am reușit să achiziționăm ingredientele necesare unui cocktail pe bază de alcool, nu ne rămâne decât să consultăm, spre exemplu, un program Kaufland al celui mai apropiat magazin și să profităm de alcool discount la cele mai cunoscute branduri de băuturi rafinate, care, de altfel, ne vor ajuta la pregătirea celor mai gustoase cocktailuri.

Sortimente de alcool discount pentru cocktailuri

Dacă studiem în de-aproape oferta alcool rafinat, fie aceasta cea de alcool rafinat Lidl sau oferta de alcool dublu rafinat Kaufland, cu siguranță putem observa omniprezența anumitor sortimente de alcool potrivite pentru un cocktail pregătit chiar acasă. Printre cele mai cunoscute se află și ginul, whisky, vodca și romul.

Gin & Tonic

Așadar, poate cel mai cunoscut cocktail pe bază de gin este chiar ginul tonic. Acest cocktail nu presupune multe ingrediente și nici un timp îndelungat de preparare. Ingredientele necesare pentru a pregăti ginul tonic sunt chiar ginul, apa tonică și lămâie sau lime, după preferințe, și, desigur, gheață. Toate aceste ingrediente pot fi ușor de găsit în cataloage Kaufino actuale (catalog Kaufland, catalog Cora, catalog Selgros și altele).

Old Fashioned

În ceea ce privește cocktailurile pe bază de whisky, unul dintre cele mai populare este, cu siguranță, Old Fashioned. Acest cocktail presupune folosirea unui whisky de foarte bună calitate, cu un gust puternic, aromat. Pe lângă whisky, mai avem nevoie de un cub de zahăr (alb sau brun, după preferințe) sau chiar sirop de zahăr. Totodată, este indicat să folosim câteva picături de bitter tocmai cu scopul de a intensifica aroma cocktailului. Pentru decor, dar și pentru o aromă specială, putem folosi cireșe confiate, felii de portocală sau chiar felii de lămâie, după gust. Nu în ultimul rând, gheață pentru a servi băutura rece. Pentru a găsi aceste ingrediente, puteți consulta oferta Carrefour sau oferta Kaufland, dar și oferta alcool rafinat pentru a găsi cele mai bune prețuri de alcool discount.

Bloody Mary

În continuare, avem o băutură pe bază de vodcă, iar un cocktail consacrat este chiar controversatul Bloody Mary. Pentru acest cocktail pe bază de alcool este nevoie de, bineînțeles, vodcă de bună calitate. Pe lângă aceasta, trebuie să folosim suc de roșii cu un gust intense de roșii tocmai pentru a urma rețeta originală. Pentru mai multă aromă, adăugăm felii de lămâie și lime, dar și câteva picături de sos: sos Worchestershire și sos Tabasco pentru un gust ușor picant. Mai mult, pentru un plus de gust și aromă, este recomandat să adăugăm sare și piper, dar și diverse verdețuri pentru aromă și decor, precum pătrunjel, țelină. Opțional, putem adăuga și măsline verzi dacă nu ne displac. Așadar, toate ingredientele sunt unele accesibile. 

Cuba Libre

Nu în ultimul rând, avem un cocktail pe bază de rom, unul îndrăgit în întreaga lume fiind chiar Cuba Libre. Cu un gust aromat, acest cocktail conține, pe lângă rom alb, și băutură carbogazoasă de tipul Coca-Cola sau Pepsi, suc de lime, cât și felii de lime sau lămâie, alături de gheață din belșug. Ingredientele acestui cocktail sunt foarte ușor de găsit atât în cataloage Kaufino, precum catalog Kaufland, catalog Cora sau catalog Selgros, dar și în oferta Carrefour online sau în oferta de alcool rafinat Lidl și alcool dublu rafinat Kaufland pentru un rom de calitate. Pentru oferta magazinului din urmă, nu ezitați să consultați și un program Kaufland pentru oricare magazin țară pentru a vă putea procura ingredientele dorite.

Câteva trucuri pentru un cocktail reușit

  • Poate unul dintre cele mai importante sfaturi este acela de folosi un alcool de o bună calitate. Chiar dacă acest lucru poate părea costisitor, mereu există promoții de alcool discount chiar și la băuturile de calitate. Acestea pot fi consultate în cataloage Kaufino diverse, așadar, nu trebuie să cheltuim o avere pentru a cumpăra un gin sau un rom de cea mai bună calitate.
  • Pentru unele cocktailuri, în special cele pregătite cu ajutorul băuturilor tari, este extrem de important să fim preciși în ceea ce privește cantitățile pentru a fi siguri că există un echilibru de gusturi în pahar. De aceea, puteți folosi o cupă gradată sau chiar un cântar de bucătărie pentru a măsura exact cantitatea de alcool, dar și celelalte ingrediente.
  • Gheața este extrem de importantă, însă trebuie să ne asigurăm că o adăugăm la final pentru a nu dilua întreg conținutul cocktailului. În acest fel, băutura își păstrează cât mai mult timp gustul intens și aroma de alcool.

copyright © 2024 mesagerul.ro