BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Costul țiglei metalice – influențat de rezistența acesteia

Costul țiglei metalice – influențat de rezistența acesteia

Alegerea învelitorii pentru acoperiș este o operațiune foarte importantă, având în vedere că trebuie să asigure cel mai înalt grad de rezistență la intemperii și condiții meteorologice extreme. Mai mult decât atât, trebuie să se potrivească stilului arhitectural al locuinței.

Din ce în ce mai mulți specialiști în construcții recomandă țigla metalică pentru construirea învelitorii, aducând ca argumente calitatea, rezistența și raportul calitate-preț. Din punctul de vedere al costului țiglei metalice, această opțiune reprezintă cea mai bună investiție pentru acoperișul casei. Proprietățile sale sunt de neegalat în comparație cu alte materiale de construcții, iar montajul este mai simplu, în principal datorită greutății reduse a plăcilor de țiglă.

Pentru a ne bucura însă de toate avantajele pe care le oferă o învelitoare din țiglă metalică, aceasta trebuie să fie realizată din materii prime cu proprietăți deosebite, de cea mai bună calitate, și să fie comercializată de o firmă specializată în domeniu.

RoofArt – peste 19 ani de experiență pe piața sistemelor de acoperiș din România

Dacă tot am adus vorba de companii în care ar trebui să avem încredere atunci când  achiziționăm materialele necesare în procesul de construire a învelitorii, este musai să-i menționăm pe cei de la RoofArt.

Cu peste 19 ani de experiență în domeniu, aceștia se bucură de o notorietate foarte mare pe piață, datorită soluțiilor inovatoare, fiabile și sustenabile pe care la comercializează. Numele acestei firme se află pe buzele celor mai mulți constructori sau proprietari și datorită revoluționarei țigle metalice Umbrella®, un produs unic în România.

Ce anume o face să aibă un caracter unic? Este vorba despre oțelul suedez care intră în componența sa, un material care îi oferă un grad de rezistență inegalabil. Din acest motiv, Umbrella® este de departe una dintre cele mai bune soluții dacă îți dorești un acoperiș care să reziste o perioadă îndelungată de timp și care să îți garanteze un grad de protecție de 100%.

Țigla metalică Umbrella® – prețul corect al calității

Știm că nordicii nu folosesc în procesul de producție decât materiale testate în prealabil. Prin urmare, pentru a fi siguri că oțelul suedez este cea mai potrivită materie primă pentru fabricarea diferitelor elemente de construcție pentru acoperiș, aceștia l-au testat timp de peste 40 de ani, amplasând mostre de dimensiuni diferite în toate zonele de pe glob, în condiții meteorologice dintre cele mai dificile.

Fiecare bucată de oțel a făcut față excelent factorilor climatici, fie că a fost vorba de temperaturi extrem de ridicate, radiații UV puternice, vânt activ încărcat de cantități însemnate de nisip sau, din contră, de ploi torențiale, grindină, cantități impresionante de zăpadă și valori termice mult sub limita înghețului.

Prin urmare, proprietățile oțelului nordic aduc plusvaloare țiglei metalice, prin prisma rezistenței crescute la coroziune și, în general, la factorii climatici imprevizibili. Toate acestea, alături de tehnologia de ultimă generație folosită de RoofArt în procesul de fabricație, se traduc într-un preț pe care unii îl consideră prea mare, iar alții pe deplin justificat. Din păcate, nevoile și posibilitățile financiare nu sunt aceleași pentru toată lumea, de aceea nici țigla metalică Umbrella® nu reprezintă soluția ideală pentru toți.

Cu toate acestea, nu putem să nu oferim următorul sfat: dacă nu vrei să investești constant în servicii de reparație pentru acoperișuri, mai bine alocă un buget mai mare achiziției inițiale. Cu alte cuvinte, investește inteligent în țigla metalică Umbrella® și nu vei regreta nicio secundă alegerea făcută! Din contra, te vei bucura de un acoperiș rezistent și estetic, care va întregi arhitectura locuinței.

copyright © 2024 mesagerul.ro