BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Crește randamentul afacerii tale achiziționând maşini de brodat şi maşini de cusut industriale!

Crește randamentul afacerii tale achiziționând maşini de brodat şi maşini de cusut industriale!

Ai pornit de jos, cu un mic atelier de croitorie dotat cu o maşină de brodat simplă şi o mașină de cusut ieftină, apoi comenzile s-au înmulțit, iar pentru a le onora pe toate ai înţeles că afacerea trebuie să se dezvolte? Achiziționarea unor maşini de cusut industriale şi a unora de brodat performante va fi utilă atât în procesul de producţie, dar şi ca fiabilitate, calitate şi durabilitate în timp. Te vei convinge singur că investiţia în maşini de cusut industriale noi, la preţ bun, va creşte cifra de afaceri a businessului tău şi se va amortiza în scurt timp.


Dacă doreşti să lucrezi la nivel industrial/semi-industrial trebuie să-ţi dotezi atelierul cu mai multe tipuri de maşini de brodat, căci vei lucra pe diferite tipuri de ţesături, de la materiale textile la piele, şi vei folosi diferite accesorii – ace, fir normal sau metalic etc. Folosind tehnici de ultimă generaţie, o maşină de brodat, la preţ corect și cu caracteristici de excepție, te va ajuta să lucrezi mai repede, utilizând modele prestabilite, sau îți va permite să creezi propriile modele folosind softul de broderie.

Cum alegem cele mai potrivite maşini de cusut?

Pentru cea mai bună alegere, se recomandă să se stabilească clar scopul utilizării dispozitivului și, în cazul în care nu se știe ce model ar răspunde cel mai bine cerințelor, să se ceară ajutor de specialitate.


În general, când vorbim de modele de mașini de cusut industriale trebuie să ştim că există mai multe tipuri, fiecare proiectat special pentru anumite cusături. Deci, în funcţie de produsele pe care doreşti să le obţii – vestimentaţie textilă, pielărie, marochinărie etc. – trebuie să alegi modelul specializat.


Şi nu doar tipul de cusături deosebeşte o maşină de cusut de alta, ci şi funcţiile acesteia. Un set complex de funcţii oferă performanţa şi capabilitatea unei maşini de cusut sau de brodat.
O maşină computerizată cu câteva zeci sau sute de tipare de cusături va permite realizarea unor cusături decorative mai elaborate, într-un timp foarte scurt.


Un parametru foarte important în alegerea maşinii de cusut este şi indicatorul de împunsături pe minut, care determină viteza de coasere a acesteia. Pentru proiecte mai mari vei avea nevoie de o maşină cu minimum 750 de împunsături pe minut.


Un alt criteriu de achiziţie este bineînţeles preţul. Chiar dacă vei fi tentat să te îndrepţi către maşini de cusut industriale la preţuri mai mici, sfatul cunoscătorilor este acela de a achiziţiona produse noi, de marcă, de la furnizori cu tradiţie în domeniu. La Bro Rom, raportul preţ/calitate este unul corect, iar acest lucru a fost verificat în timp ce numeroşii utilizatori mulţumiţi.

Sfaturi pentru alegerea unei maşini de brodat


Ca şi în cazul maşinii de cusut, selectarea mașinii de brodat trebuie să țină cont de viteza de coasere, de experiența utilizatorului, de funcții și accesorii.


De exemplu, unele mașini de brodat au și funcția de quilting, extrem de utilă pentru cei interesați de domeniul artelor textile. Astfel, pentru a fi sigur că alegi cea mai potrivită maşină de brodat, trebuie să stabileşti de la început scopul în care o utilizezi şi ce gen de lucrări vrei să realizezi cu ea. În cazul în care nu te-ai lămurit exact ce model ar răspunde cel mai bine cerințelor tale, este de preferat să ceri ajutor de specialitate.

Cea mai bună maşină de cusut industrială - recomandări

Pentru că cel mai bine este să vorbeşti pe exemple concrete, iată câteva modele de maşini de cusut industriale fiabile, uşor de utilizat şi cu performanţe deosebite:
●    BROTHER T8722C este o maşină de cusut cu 2 ace fixe, cusătură rigidă (tip 301), prevăzută cu direct drive. Maşina este dotată cu panou de comandă, tăietor automat de fir şi graifer mare.
Specificații tehnice: transport superior la ac, pasul cusăturii de 7,0 mm, viteză maximă de 3000 împunsături pe minut, distanţa dintre ace standard de 6,4 mm, înălţimea de ridicare a piciorușului de 7mm, întărire automată a cusăturii, ungere automată.
●    BROTHER Z-8560A este o maşină electronică de cusut zig zag, cu 1 ac şi cu motor încorporat direct drive. Este prevăzută cu întărire condensare şi tăiere automată.
Caracteristici tehnice : cusătură rigidă, tăierea automată  a aţei, dotată  cu panou de comandă, 14 programe în memoria maşinii cu modele zig zag diferite, pot fi programate şi memorate alte 99 modele diferite de coasere, posibilitatea de reglare a lăţimii şi liniei mediane a zig zagului, lăţimea cusăturii maximum 8 mm, pasul maxim 5 mm, viteză maximă de 5000 împunsături pe minut.
●    MAIER 221 este o maşină de cusut stafir cu braţ scurt (cap compact), cu 1 fir şi cusătură invizibilă pe o singură parte. Se utilizează pentru executarea tivului la pantaloni, fuste, rochii etc. Este destinată pentru materiale medii.

Caracteristici tehnice: reglaj fin al adâncimii de penetrare a acului în material, tipul cusăturii 103, ghidaj pentru marginea tivului, viteză de coasere maximă de 3.000 împunsături pe minut, viteză de coasere standard de 2.200 împunsături pe minut, pasul cusăturii de 3 – 8 mm reglabil, motor electronic (220V, economie de energie) şi cap sincron pentru poziționarea acului.

Bro Rom – modele performante de mașini de cusut industriale

Bro Rom Industrial Machines SRL este o companie românească, cu o experiență de peste 15 ani în furnizarea diferitelor maşini de cusut şi brodat industriale. Firma este dealer autorizat pentru producătorul BROTHER, unul dintre cei mai importanţi jucători pe piaţa mondială a maşinilor de cusut şi brodat industriale şi profesionale. De asemenea, compania este reprezentantă pentru alte branduri renumite din industrie precum: Kansai, Pegasus, ASS, Siruba, Merrow, Strobel, Barudan, Reliant și Wastema.

În plus, echipa de specialişti Bro Rom este pregătită pentru oferirea unor soluţii tehnice complete pentru cei din industria textilă. Alege Bro Rom!

copyright © 2024 mesagerul.ro