BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

De ce mașinile de cusut Brother sunt cele mai apreciate modele de pe piață?

De ce mașinile de cusut Brother sunt cele mai apreciate modele de pe piață?

Creatorii de modă, cei pasionați de croitorie, mamele casnice, administratorii fabricilor de textile – toate aceste persoane sunt interesate de cele mai performante modele de mașini de cusut industriale sau semi-profesionale, pentru a-și desfășura activitatea de bază sau pasiunea într-un mod cât mai simplu, eficient și rapid. Ca atare, nu e de mirare de ce preferă mașinile de cusut Brother, unul dintre cele mai consacrate branduri de profil la nivel mondial.

De ce sunt considerate produsele Brother cele mai bune din industria confecțiilor? Despre acest subiect vom discuta în articolul de față, scoțând în evidență atuurile mașinilor de cusut industriale și ale celor semi-profesionale.

Mașinile de cusut Brother – alegerea nr.1 a profesioniștilor

Compania fondată în Japonia, care are sedii de birouri și unități de producție în întreaga lume, reușește să îndeplinească cerințele ambițioase ale celor mai pretențioși clienți, fie ei rezidențiali sau industriali. Cum face asta? Prin intermediul produselor sale inovatoare, realizate cu cele mai noi tehnologii de producție! Acestea sunt dotate cu funcții inovatoare, care îmbunătățesc randamentul utilizatorilor și le facilitează munca.

Capitolele la care excelează toate tipurile de mașini de cusut Brother sunt fiabilitatea, stabilitatea și designul minimalist (în cazul modelelor din categoria hobby), dar robust (în cazul modelelor industriale și profesionale).

Mai mult decât atât, producătorul a inclus printre funcțiile de bază ale acestora softuri speciale de coasere, menite să permită realizarea unor cusături foarte rezistente și deosebite din punctul de vedere al aspectului. Astfel, orice utilizator, indiferent de nivelul de experiență și dexteritate, poate învăța foarte ușor să folosească o mașină de cusut Brother, obținând cele mai complexe cusături cu ajutorul modelelor performante industriale.

3 dintre mașinile de cusut Brother cu cel mai bun feedback de la utilizatori

Mașinile de cusut realizate de acest renumit producător au primit rareori păreri negative de la utilizatori. Dintre sutele de produse comercializate pe site-ul unuia dintre cei mai mari furnizori ai brandului, pe piața din România (cusutsibrodat.ro), am remarcat trei modele care au primit numeroase aprecieri din partea clienților satisfăcuți.

Cu siguranță, sunt mai multe, dar cele trei despre care vom vorbi în continuare sunt destinate celor trei categorii de utilizatori: începători, semi-profesioniști și industriali.

Iată, deci, despre ce este vorba!

1.         Mașina de cusut Brother rh127 

Un model perfect pentru cei care abia descoperă pasiunea pentru croitorie, disponibil pe cusutsibrodat.ro, la doar 569 lei, acesta are dimensiuni reduse și este ușor de manevrat și transportat.

Mai exact, este vorba despre o mașină electromecanică, ce execută nu mai puțin de 27 de cusături utilitare și decorative, apreciată pentru funcțiile sale: reglare tensionare fir, sistem de bobinare rapidă, sistem de prindere a piciorușului presor, selector de programe etc.

2.         Mașina de cusut Brother Innov-is f410

Încadrat în seria revoluționară F (Fashion, Fancy, Future), acest model este ideal pentru cei care vor să-și folosească imaginația și creativitatea în domeniul vestimentar. Cele peste 100 de operațiuni de coasere le oferă utilizatorilor posibilitatea de a realiza lucrări complexe și deosebite.

Cea mai atractivă funcție a acestui model este My Custom Stitch, care are capacitatea de a memora propriile modele de cusături. Astfel, ori de câte ori se dorește refacerea unui anumit model de cusătură, este suficientă o simplă apăsare de buton pentru ca aceasta să se materializeze în cel mai scurt timp posibil.

3.         Mașina de cusut industrială Brother s7100a-403

Este folosită cu precădere în fabricile de textile, fiind prevăzută cu un servomotor încorporat DIRECT DRIVE și având o construcție robustă, foarte solidă, adaptată întocmai unui astfel de mediu și volum de lucru.

Cu ajutorul unui asemenea model din categoria mașinilor de cusut Brother profesionale, productivitatea în cadrul fabricilor este semnificativ îmbunătățită, în primul rând datorită puterii sale crescute (de 5000 de împunsături pe minut) și, în al doilea rând, grație multiplelor funcții de care beneficiază. Pentru a afla multe alte informații și detalii despre modelele menționate, cei interesați pot accesa site-ul cusutsibrodat.ro sau masinidecusut.ro

copyright © 2024 mesagerul.ro