BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

De ce să folosim creme antirid de la vârsta de 25 de ani?

De ce să folosim creme antirid de la vârsta de 25 de ani?

Grija pentru aspectul nostru fizic este normală, mai ales odată cu trecerea timpului. Dacă, în adolescență, produsele de îngrijire pe care le foloseam adesea erau cele pentru acnee, căci aceasta este specifică perioadei de dezvoltare, începând cu vârsta de 25 de ani cremele antirid ar trebui să fie treptat incluse în ritualul de îngrijire a tenului.

Ne-am putea întreba de ce ar trebui să folosim creme antirid de la vârsta de 25 de ani, adică, de ce așa de timpuriu, mai ales dacă ridurile noastre nu sunt atât de profunde? Înainte de a explica motivele pentru care este indicat să folosim o cremă antirid în fiecare zi, după vârsta de 25 de ani, vom spune doar atât: este mult mai eficientă prevenția decât tratarea.

Ce se întâmplă cu tenul nostru după vârsta de 25 de ani?


Pielea este alcătuită dintr-o rețea complexă de fibre proteice de colagen și elastină, care îi oferă acesteia aspectul tânăr, catifelat și revigorat în perioada adolescenței. Odată cu trecerea timpului, producția naturală de colagen este redusă treptat, motiv pentru care pielea își pierde din elasticitate, începe să arate „lăsată”, iar aspectul neted și strălucitor devine din ce în ce mai puțin vizibil.

Înainte de a achiziționa cea mai bună cremă antirid pentru ten, trebuie să ținem cont de tipul acestuia, dar și de vârstă. Pentru cei care se încadrează în intervalul de vârstă 25-30 de ani, cremele de față antirid trebuie să aibă o formulă ușoară, căci în această perioadă ridurile sunt fine, cauzate în principal de mimica feței și de expresiile faciale frecvente. De aceea, ele se mai numesc și riduri de expresie.

După vârsta de 30 de ani, când ridurile devin din ce în ce mai profunde, producția minimă de colagen nu mai este capabilă să umple ridurile din interior și de a reda pielii elasticitatea pierdută. Cremele antirid cu formulă concentrată vin în completarea acestor deficiențe, sprijinind tenul în lupta cu trecerea timpului.
Introducerea acestor produse în rutina zilnică de îngrijire încă de la vârsta de 25 de ani are ca scop prevenirea ridurilor profunde și întârzierea aspectului îmbătrânit al pielii. Cu toate acestea, nu este indicată folosirea unui creme antirid mai devreme de această vârstă, pentru că pot apărea probleme dermatologice serioase, de tipul dermatitei sau a unei sensibilități permanente.

GEROCOSSEN – creme antirid concepute cu grijă


Nu există o formulă universal valabilă pentru diminuarea tuturor ridurilor. Cea mai bună cremă antirid pentru ten este cea aleasă în funcție de ingredientele componente și de toleranța pielii față de acestea.
În cadrul portofoliului unuia dintre cele mai renumite branduri românești de cosmetice, GEROCOSSEN, vom descoperi o gama impresionantă de creme antirid, care au la bază ingrediente de origine naturală, cu eficacitate dovedită. Dintre acestea, cele mai renumite sunt: poly-helixanul (extras din secreția melcului “Helix Aspersa”), algele marine, uleiul de argan și celule stem din struguri.

Gamele Melcfort Skin Expert, Algaderm Anti-Age, Phyto Stem Skin Expert, Hyaluron Anti-Age și Argan Bio abundă în produse cu eficacitate dovedită, adaptate în funcție de maturitatea tenului și de profunzimea ridurilor. Acțiunea acestor ingrediente a fost testată de experții brandului, în laboratoarele dotate cu aparatură de ultimă generație.

Efectele pe care orice cremă de față antirid GEROCOSSEN le oferă diferă, bineînțeles, de la persoană la persoană. Cu toate acestea, de la o aplicare la alta vom observa cum tenul este ușor exfoliat, devenind treptat mai luminos, revigorat și hidratat.

Prin folosirea regulată a acestor produse, tenul va redobândi din aspectul tânăr de altădată, iar ridurile vor fi diminuate grație capacității ingredientelor menționate mai sus, de a umple ridurile din interior. Rezultatele vor fi evidente într-un tonus de invidiat al tenului, într-o elasticitate crescută a acestuia și, nu în ultimul rând, într-un efect de lifting.

Pentru că, în cei aproape 20 de ani de experiență în domeniu, GEROCOSSEN a înțeles importanța aspectului exterior pentru femei, și-a dedicat tot timpul în a aduce cele mai eficiente ingrediente naturale în compoziția cremelor antirid. Alegând o cremă antirid de la GEROCOSSEN, în funcție de nevoile specifice ale tenului tău, desigur, ai garanția că vei obține rezultate frumoase fără a fi necesar să investești sume enorme și fără teama că produsul ar putea să fie nociv (toate produsele sunt testate).

copyright © 2024 mesagerul.ro