BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Distilate de la Tuica Scorilo

Distilate de la Tuica Scorilo

Distilate de la Tuica Scorilo


Vine perioada in care trebuie sa facem aprovizionarile pentru sarbatorile de iarna si cum se anunta frig, aprovizionare trebuie sa fie facuta stiintific :)

Anul asta pe langa whisky, gin și vinuri am ales sa avem si tuica scorilo, un distilat fin, 100% natural si bine, dar chiar bine facut.

"Am dorit sa facem pasi inainte si am facut. Venim acum pe piata cu o gama noua de produse, care pastreaza o buna parte din calitatile celor vechi, ca elemente de identificare si continut." au declarat cei de la https://www.tuicascorilo.ro


Prin modificarile majore in tehnologiile de productie si in forma de prezentare, scotand pentru piata interna si internationala un produs premium, cu calitate certificata.

Acest lucru il poti observa de pe orice imagine in care tuica scorilo apare.

Nu fac parte din categoria marilor producatori, ceea ce le permite sa fie mobili, dinamici, implicati, atenti la orice detaliu de continut si forma si cu mare grija pentru calitate. Si asta o poti observa dupa cum primesti fiecare comanda. Este ceva incredibil de rafinat!

Tuica produsa de ei, in serii mici, este o tuica fina, recognoscibila, identificabila prin gust, in functie de anul de fabricatie, marcat pe etichete.

Incercati, gustati si abia dupa aceea povestim.

"Va asteptam la un pahar de tuica si de vorba dar si pe site-ul nostru unde puteti si sa comandati produsele."


Si intr-adevar, excelenta exista!
copyright © 2024 mesagerul.ro