BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Hrana umedă de la PetVet – ideală pentru pisicile pretențioase

Hrana umedă de la PetVet – ideală pentru pisicile pretențioase

Pisicile sunt animale de companie cu tabieturi, mult mai pretențioase decât câinii. Așadar, ele necesită, în general, o atenție mai mare, și nu doar din punct de vedere al îngrijirii, ci și din cel al afecțiunii pe care o cer.

Micile feline de apartament (sau care trăiesc doar în casă) au nevoie de un regim alimentar aparte, întrucât spațiul restrâns nu le permite să facă prea multă mișcare și să își consume toată energia. Ca atare, nu trebuie hrănite excesiv, altfel vor fi expuse riscului de îngrășare, fapt care poate cauza alte probleme de sănătate pe termen lung.

Ele au nevoie de o dietă specială, cum este, de exemplu, hrana umedă de la PetVet, combinată echilibrat, în funcție de recomandarea medicului veterinar, cu cea uscată. De ce am menționat de PetVet? Pentru că petvet-shop.ro a devenit, grație diversității de produse și a raportului calitate-preț excelent, magazinul online preferat al proprietarilor de animale de companie.

Hrana pentru pisici de la PetVet – feedback-ul clienților

Cei care au în grijă o pisică știu cât poate fi de complicat să o mulțumească din punct de vedere alimentar. Când, în cele din urmă, găsesc tipul de hrană la care micuța felină nu face nazuri, încep să facă un stoc generos în cămară. Mulți dintre aceștia se opresc asupra hranei umede de la PetVet, căci „stăpâna” a decis.

Urmărind starea de sănătate și aspectul blănii felinei, însă analizând totodată și consistența și aspectul mâncării umede de la PetVet, proprietarii de pisici au apreciat, la rândul lor, acest tip de hrană:

  Ca stăpân, am apreciat în mod special faptul că Fify, pisicuța mea, pare mai vioaie și mai energică după ce mănâncă o conservă de hrană umedă de la PetVet, nu mai este mereu adormită. Îi place în special cea care conține carne de vită și de miel, special concepută pentru pisicuțele tinere. Cămara este plină de conserve Pet’s land Cat. Deci, recomand cu toată încrederea.

  Motanul meu, pe care îl am de mai bine de 4 ani, iubește conservele din carne de pasăre de la PetVet. De mai bine de 3 ani, Jojo nu mănâncă altfel de mâncare. Este adevărat, l-am obișnuit cu ce-i mai bun, dar asta pentru că am observat că, oricât de mult ar mânca, nu se îngrașă de la acest produs, pentru că nu conține foarte multe calorii, iar asta este ideal pentru o pisică de apartament. În plus, le aleg și pentru că aceste conserve de la King Cat, comercializate de PetVet, sunt special concepute pentru pisicile adulte, deci am toată încrederea. Însă pentru a echilibra tranzitul și sistemul digestiv, alternez aceste conserve cu pachete de mâncare uscată pentru pisică.

Bela mea suferă de litiază renală și atunci are nevoie de o îngrijire specială. Am ales conservele OrganicVet Feline – Veterinary, special concepute pentru astfel de probleme (pe care le-am găsit la cele mai bune prețuri pe petvet-shop.ro) pentru că îi sunt într-adevăr de folos, datorită nivelului redus de proteine, fosfor și calciu. În plus, fiind umedă, îi asigură o hidratare mai bună. Nu aș încerca niciun alt produs, căci sunt extrem de mulțumită de conservele de mâncare de la PetVet.

PetVet Shop: o gamă variată de hrană pentru pisici

Se pare că magazinul de specialitate PetVet dispune de o gamă variată de produse, în care proprietarii pot găsi hrană pentru pisici cu probleme digestive, cu alergii sau diferite afecțiuni, preparate din ingrediente atent selecționate, dar și mâncare obișnuită, umedă sau uscată, adaptată felinelor tinere și adulte.

Mai mult decât atât, pe site sunt disponibile și sortimente de mâncare pentru pisici sterilizate, hrană bio și chiar produse light, pentru felinele cu tendință de îngrășare. De asemenea, tot la PetVet se găsesc și accesorii de înaltă calitate pentru animale de companie, de la branduri de top.

Celor interesați le recomandăm să acceseze site-ul pentru a alege sortimentul de mâncare cel mai potrivit pentru propria felină și să nu uite să împărtășească părerile lor și altora!

copyright © 2024 mesagerul.ro