Mesagerul.ro

Pastile pentru imunitate din plante – pentru un organism echilibrat

Pastile pentru imunitate din plante – pentru un organism echilibrat

Cum putem să ne ajutăm organismul să lupte mai ușor împotriva diferitelor afecțiuni? Ajutându-ne, în primul rând, sistemul imunitar. Un mod simplu prin care putem face acest lucru este să alegem pastile pentru imunitate naturale, din plante medicinale.


Trecerea dintr-un sezon în altul sau chiar schimbările bruște de temperatură întâlnite tot mai des în ultima perioadă pot să ne provoace multiple neplăceri. Practic, organismul nu mai știe cum să reacționeze, iar pentru a-l ajuta să se adapteze mai ușor la aceste modificări este necesar să-l susținem prin orice mijloc posibil.

În primul rând, este important să avem un regim alimentar echilibrat, potrivit necesităților noastre. Apoi, este important să facem mișcare și să nu mai utilizăm scuza nu am timp atât de mult. În cele din urmă, după cum am menționat și anterior, este necesar să apelăm din când în când și la sprijinul unor suplimente de imunitate selectate cu grijă. În cazul nostru, a celor mari, putem opta pentru pastile de imunitate din plante medicinale, iar în cazul celor mici putem merge pe siropuri (tot din plante medicinale), acestea fiind mai ușor de administrat.

Cum ajută pastilele pentru imunitate organismul?

Înainte de a spune cum pot suplimentele de imunitate pentru adulți și copii să ajute, trebuie să înțelegem ce este sistemul imunitar și cum funcționează. Nefiind un sistem ca toate celelalte, cel imunitar este alcătuit din mai multe organe limfoide, celule și molecule, toate cu același rol: de a proteja organismul de agresori (viruși, bacterii, toxine și paraziți).

Implicând așadar mai multe organe și celule, este de la sine înțeles că, pentru ca sistemul imunitar să își poată îndeplini funcția în mod optim, toate organele componente trebuie ajutate. Cum suplimentele pentru imunitate sunt alcătuite dintr-un complex de vitamine, minerale și nutrienți esențiali, ele sunt capabile să acționeze exact asupra părților aflate într-o stare ușoară de dezechilibru.


Pentru a fi mai ușor de înțeles, vom exemplifica în cel mai simplu mod posibil: dacă ficatul suferă de pe urma unui stil de viață dezechilibrat, sistemul imunitar nu poate face față agresorilor. Același lucru se întâmplă și în cazul în care organismul este afectat de un deficit de vitamine sau atunci când receptorii de antigene exogene duc la manifestarea unor alergii neplăcute.

Pastilele pentru imunitate conțin, de obicei, foarte mulți nutrienți, care contribuie la echilibrarea și buna funcționare a întregului sistem.

În cazul adulților, sistemul imunitar are de lucrat cu dezechilibre mai mari. Astfel, vor fi necesare suplimente de imunitate pentru adulți, produse mai concentrate, nerecomandate și celor mici. Pentru aceștia din urmă, după cum am menționat și mai sus, sunt recomandate siropurile, dozajul fiind mai mic și atent realizat.


Oricum, fie că este vorba de remedii naturiste pentru micuți sau pentru noi, cei mari, este important ca acestea să fie de calitate. Mai exact, este recomandat să fie din plante medicinale alese cu grijă, să fie concepute de către specialiști și, desigur, să-și dovedească eficiența.

Ayurmed – suplimente pentru imunitate concepute cu grijă

Produsele Ayurmed sunt concepute cu atenție, din plante medicinale indiene. Pe ayurmed.ro sunt disponibile nu doar suplimente pentru întărirea imunității, ci și remedii pentru afecțiuni gastrointestinale, metabolice, neuropsihice și cardiovasculare.


În ceea ce privește gama de siropuri și pastile pentru imunitate scăzută, aceasta abundă în produse cu un bogat conținut natural, bazat pe plante cu efecte dovedite științific. Îți oferim doar câteva exemple de astfel de suplimente Ayurmed:
●    Alergisalm, produs care contribuie la adaptarea mai rapidă și ușoară a organismului la mediu, împiedicând manifestarea alergiilor;
●    Ashwagandha Rasayan, produs cu excelente proprietăți de tonifiere și revitalizare a organismului, ce combate oboseala cronică și ajută la reducerea stresului;
●    Graviola Star, produs care protejează organismul împotriva toxicității și a degradării, având în același timp puternice proprietăți antitumorale.

Alege să îți ajuți sistemul imunitar în mod natural, alegând suplimentele Ayurmed!

copyright © 2024 mesagerul.ro