BREAKING NEWS

Mesagerul.ro

Prințul William și Kate Middleton, lăsați fără reacție de o bătrână de 87 de ani

Prințul William și Kate Middleton, lăsați fără reacție de o bătrână de 87 de ani

Prințul William și Kate Middleton, lăsați fără reacție de o bătrână de 87 de ani

 

 

  Săptămâna trecută, Prințul William și Kate Middleton au fost în vizită la azilul de bătrâni Shire Hall din Cardiff, Țara Galilor, iar interacțiunea cu o bătrânică de 87 de ani a făcut deja înconjurul lumii. Locatara azilului le-a reproșat celor doi faptul că nu s-au descurcat prea grozav atunci când au extras bilele pentru un joc de bingo.

 

  Cuplul regal a fost pe post de gazdă în luna mai la un joc de bingo desfășurat la Shine Hall. Doar că extragerea bilelor, efectuată prin video call, n-a fost pe placul lui Joan Drew-Smith, 87 de ani.

 

  Întrebată de ducele de Cambridge dacă își amintește de ei de la videoconferință din luna mai, bătrânica a răspuns pozitiv, adăugând faptul că “nu au fost foarte buni”. Asta deși Joan a fost cea care a câștigat jocul și a strigat “bingo”. A fost un moment amuzant, care i-a distrat pe prinț și pe Kate. În schimb, altă rezidentă, Margaret Stocks, în vârstă de 95 de ani, a spus că ea s-a simțit bine, deoarece nu mai jucase până atunci. William și Kate au răspuns că, și pentru ei, a fost o experiență nouă și poate de aceea calitatea a lăsat de dorit.

 

  Un alt moment amuzant s-a produs atunci când, din cauza măștilor pe care le purtau, William și Kate nu s-au putut înțelege foarte bine cu Joan Drew-Smith, bătrână de 87 de ani. Iar Joan l-a întrebat pe William dacă soția sa e de fapt asistenta personală. Prințesa de Cambridge a râs de confuzie și i-a amintit lui William că e “asistenta” lui de ceva vreme.

 

 Bingo este un joc foarte popular în multe părți ale lumii, iar oamenii pun multă pasiune în practicarea lui. În România, funcționau multe săli terestre la începutul secolului, însă au dispărut rând pe rând. Totuși, fanii se pot bucura de jocul preferat pe internet la Vlad Cazino, acolo unde sunt disponibile 7 camere diferite, cu prețuri la taloanele de joc pornind de la doar 0.20 RON.

 

  Bingo este un joc de societate al cărui scop este de a avea combinații de cât mai multe numere care să corespundă numerelor extrase ulterior. Primul jucător care îşi completează cuponul trebuie să apese imediat "Bingo", informându-i pe ceilalţi jucători despre câştigarea premiului. Asta în varianta offline, deoarece online totul decurge în mod automat, cu mențiunea că poți totuși opta pentru a bifa numerele manual.

 

  Prințul William și Kate Middleton s-au cunoscut atunci când erau amândoi studenți la Universitatea St Andrews și-au început să iasă împreună în 2003. Șapte ani mai târziu, cei doi și-au anunțat logodna și s-au căsătorit în aprilie 2011 la Westminster Abbey. În loc de cadouri, cuplul regal și-a încurajat invitații să doneze în contul fundației ce poartă numele celor doi. William și Kate au trei copii împreună, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Actele de caritate nu reprezintă o raritate pentru cuplul regal. William și Kate au fondat, în 2019, Premiul “Earthshot”, care va fi acordat indivizilor și organizațiilor care vor constitui cele mai bune cinci soluții la probleme actuale de mediu.

copyright © 2024 mesagerul.ro