Mesagerul.ro

Sisteme de închidere terase cu panouri din sticlă – avantaje și recomandări

Sisteme de închidere terase cu panouri din sticlă – avantaje și recomandări

Indiferent dacă locuiești la bloc sau la casă, cu siguranță îți dorești un loc de relaxare, care să fie luminos, confortabil și drăguț. Să îți petreci acolo după-amiezile calde de toamnă, cu un ceai și o carte bună, sau să te bucuri de clipe minunate alături de prieteni, la un vin fiert, în toiul iernii...

Dacă locuiești la casă, acest loc de relaxare poate fi terasa, iar dacă stai la apartament – balconul. Însă, în ambele cazuri, există unele probleme care pot să apară și să îți strice după-amiaza perfectă. Una dintre acestea este ploaia, o alta este frigul.

Sigur, poți închide clasic terasa ori balconul, după caz, însă un sistem de închidere simplu micșorează spațiul și reduce considerabil lumina. De aceea, recomandarea specialiștilor este să îți îndrepți atenția către un sistem de închidere terasă performant, de ultimă generație, cum ar fi cel pe bază de panouri glisante din sticlă.

Închidere terase – care este cea mai bună soluție?

Care este cea mai simplă și eficientă soluție pentru închiderea teraselor? Există mai multe modele de sisteme de închidere terase, însă dacă ne dorim unul care să nu micșoreze vizual spațiul și să nu „răpească” din lumina naturală din încăpere, cea mai bună variantă este, după cum am menționat și anterior, cea cu panouri din sticlă glisante.


Care sunt avantajele sistemelor de închidere a terasei cu sticlă glisantă?
●    sunt moderne și estetice;
●    îți permit să vezi peisajul în toată splendoarea lui;
●    nu blochează trecerea luminii;
●    nu strică fațada casei sau a blocului;
●    dau senzația de extindere a spațiului interior;
●    panourile se pot închide și deschide cu ușurință;
●    izolează foarte bine încăperea;
●    sunt practice și mereu la modă;
●    pot fi adaptate pentru orice tip de balcon sau terasă.


Câte tipuri de sisteme de închideri terase cu sticlă glisantă există și de unde pot fi achiziționate?


Rom Decor oferă soluții practice, moderne și inteligente pentru casa ta, printre acestea aflându-se și diferite tipuri de închideri terase cu sticlă glisantă, după cum urmează:
●    Sisteme de închideri terase Gemini Confort, realizate dintr-o foaie de sticlă securizată, cu grosimea de 8 sau 10 mm, perfecte pentru familiile cu copii, deoarece nu există riscul ca sticla să cedeze la lovituri;
●    Sisteme Gemini Thermo Protect, prevăzute cu două foi de sticlă termoizolantă, cu grosimea totală de 28 mm, care asigură terasei atât izolare termică, dar și protecție solară ridicată;
●    Sisteme Gemini Slide, care integrează un sistem de rabatare inteligent, într-o singură direcție sau în direcții duble, asigurând astfel deschiderea totală sau parțială a terasei. Acestea sunt preferate și de către proprietarii clădirilor comerciale.


Sistemele din sticlă glisantă pentru închiderea teraselor sau a balcoanelor sunt o alternativă flexibilă și modernă a clasicelor sisteme din termopan sau PVC și transformă spațiul unde sunt instalate într-unul luminos și foarte confortabil. Acestea au un sistem de glisare silențios și oferă posibilitatea de deschidere totală a panourilor.

Sisteme glisante de închidere terase – perfecte pentru restaurante și cafenele

Sistemele de închideri terase și balcoane cu panouri din sticlă glisante sunt ideale nu doar pentru locuințe, ci și pentru afacerile ce activează în domeniul HoReCa. Astfel, acestea pot schimba radical aspectul cafenelelor, restaurantelor și barurilor, vor garanta un confort sporit și vor contribui indirect la fidelizarea clientelei. Orice  proprietar de cafenea știe că cel mai căutat loc de către client este terasa, deoarece oferă lumină și senzația de spațiu exterior. Însă, odată cu venirea anotimpului rece, terasele neacoperite devin neutilizabile, iar restaurantele și cafenelele pierd o mare parte dintre clienți din acest motiv.


Această problemă are o soluție simplă și eficientă: sistemele de închideri terase de la Rom Decor, menționate anterior. Acestea izolează foarte bine, oferind un spațiu la fel de luminos ca o terasă descoperită, cu o temperatură ambientală ideală pentru a sta relaxat să îți savurezi cafeaua.


Rom Decor este o companie cu experiență pe piața din România, ce oferă soluții pentru închideri terase, uși pentru interior și exterior, uși din sticlă etc. Dacă ești în căutarea celor mai bune variante pentru închiderea terasei, sistemele revoluționare de la Rom Decor sunt ideale!

copyright © 2024 mesagerul.ro